Kulrullar

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Kulor & rullar
Kullager/Bussning, m.m
Produkter

Referensnr: 10
Upplagd: 2021-09-04
Mats Lindgren
Företagsledning
08-520 140 00

Beskrivning

HemOm ossKontakta ossBesök vår officiella hemsidaKulrullar – hos MecMove
MecMove AB har ett brett utbud av produkter för maskin- och industribranschen. En av dessa produkter är kulrullar. Vi samarbetar med ett 80-tal leverantörer och tillverkare och har, förutom kulrullar, ca 15000 standardartiklar i lager.

Kulrullar används oftast i kulbord, växlar, inmatningsbord, kulbalkar eller stödbockar. Kulrullar används huvudsakligen vid tillfällen där last ska flyttas med lägsta möjliga motstånd. De flesta kulrullar i vårt utbud är tillverkade av plåt. Vi har även självrensande kulrullar, rostfria kulrullar samt kulrullar av nylon eller gjutgods.

Bollen är en ”multi-directional” och tillverkade av högkvalitativa material. De består av en stora lastbärande kula som sitter på många små bollar inkapslade i en halvsfärisk kopp. De flesta av våra kulrullar har tätning för att kunna ge kulrullen maximal livstid. Designen på kulrullen ger en mycket låg rullfriktion och gör att tunga laster kan flyttas med minimal ansträngning. Kulrullar skall användas stående me tryckkraft radiellt uppifrån. De kan användas uppochner men då med halverad maxlast.

Montering av kulrullar
De många olika typerna av kulrullar ger många val av konstruktion och monteringsmöjligheter. Nivåreglerbar med gänga, cylindrisk typ som endast sänks ner i bottenhål och fjädrade, är några av de många utföranden vi har i standardsortiment.

Smörjning av kulrullar
Varje enhet engångssmörjs vid tillverkningen och kräver inte ytterligare underhåll vid normal användning.

Har du frågor om kulrullar
Kontakta oss när du har frågor om kulrullar. Vi har många års erfarenhet och hjälper gärna att ta fram rätt kulrullar för just Era behov.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatOkänt

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Mecmove AB, Mats Lindgren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

Senaste annonser från Mecmove AB

Se alla företagets 12 annonser »
Kontaktinformation
Postadress
Speditions­vägen 39
14250 Skogås
Besöksadress
Speditions­vägen 39
SE- Skogås
Region
Nynäshamn
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556258-4861
Grundat: 1986
Anställda: 4
Välkommen till Mecmove AB!

MecMove AB grundades 1986 som familjeföretag. Inriktningen var tung glidlagring, så som t ex vattenkraft, dammluckor samt glidlagring för hetvattenpannor och rökgaskanaler.

Sedan äldste sonens friköp av företaget 1990 har inriktningen betydligt breddats. I dag kan över 18.000 artiklar i egna lokaler presenteras. Ett mycket bra samspel med ett 80-tal utländska tillverkande leverantörer betyder bra priser, snabba leveranser och ett tekniskt kunnande.

Våra ca 6000 kunder är fördelade över hela Världen, och består av återförsäljare, maskintillverkare och s.k slutanvändare.

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder ett mycket brett sortiment under ett och samma tak till låga priser, tekniskt kunnande och leverans samma dag!

Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

AURORA, USA
DOMSEL, Tyskland
RESATEC, Schweiz
RODOBAL, Italien
RODOFLEX, Italien
RODOGRIP, Italien

Kontakter

Mats Lindgren
Företagsledning
08-520 140 00