LED Strip 30led/m , 6W/m , 12VDC 5m rulle - industritorget.se
LÖRDAG 31 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

LED Strip 30led/m , 6W/m , 12VDC 5m rulle

Pris: 750 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Ledlampa
Belysning
Produkter

Referensnr: 6
Upplagd: 2020-09-28
Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Beskrivning

Allmänt om LED strip 30led/m

LED strip 30led/m 6W/m med fast färgtemperatur. Beroende på val av drivdon kan LED strip lysa med fast styrka eller dimmas. Den har även ett färgåtergivningsindex på RA90. LED strip passar perfekt för trånga ytor, då den är liten och smidig att montera.

Konstruktion
LED strip har 30st LED chip, i storlek 2835, per meter. Den är också delbar / klippbar var 100mm och är 8mm bred med en baksida av självhäftande tejp 300SLE från 3M. På grund av den självhäftande tejpen är den enkel att sätta upp.

Dimning
Vi rekommenderar att använda en återfjädrande strömbrytare (sk Push-dim). Ett kort tryck tänder eller släcker och ett längre tryck dimmar därefter upp eller ner. Befintliga kablar eller möjlighet att använda fler ledare kan begränsa alternativen, se alternativ nedan .

Befintlig fas och nolla (ev jord) utan möjlighet att ansluta en push-fas. Här behövs en återfjädrande strömbrytare, en dosdimmer, tex Plejd DIM-01, som monteras i kopplingsdosan bakom strömbrytaren samt ett drivdon.
Nyinstallation eller befintlig fas och nolla (ev jord) med möjlighet att ansluta en push-fas. Här behövs en återfjädrande strömbrytare samt ett drivdon.
Se även vår praktiska guide om dimning.

Installation
Montera LED strip i en aluminiumprofil eller mot ett värmeavledande material för att bibehålla livslängden. Dra av skyddsfilmen från den självhäftande tejpen på baksidan och tryck fast LED strip mot underlaget. LED strip kan klippas i intervall om 100mm / 3 chip, om kortare längder än 5m önskas. LED strip har färdiga anslutningskablar i bägge ändor. Om den därefter klipps i fler delar än två måste anslutningskablar lödas på.

Drivdonet (medföljer ej) kan vara dimbart (triac, 1-10V, DALI mfl) och vara av typen konstant spänning med en utspänning på 12Vdc. Med ett drivdon på 36W kan den maximala längden vara 5m.

Drivdon: Ltech TD-36-12-E1PI (36W) (datablad)

Kundanpassningar av LED strip 30led/m
Om ni vill ha färdiga kundanpassade längder av led strip 30led/m 6W/m med förmonterade anslutningskablar, kan vi hjälpa er med det. Hör gärna av er på 070-4970268. Det går även att maila till order@sirled.se.

Allmänt

FabrikatSirLED AB

Övrigt

BetalningsvillkorFaktura med 30 dagar netto
LeveransvillkorFraktfritt inom Sverige med DHL
Kontaktinformation
Postadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Besöksadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Region
Tyresö
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556827-0481
Grundat: 2010
Anställda: 1
Välkommen till SirLED AB!

SirLED AB erbjuder LED belysning till industri- och kontorsfastigheter mm. Vi erbjuder 3-5 års garanti, kostnadsfria ljusberäkningar, fri frakt och kan vid behov göra kundanpassningar.

Välkommen att kontakta oss!

Vi erbjuder LED strålkastare och LED industriarmaturer.

Kontakter

Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SirLED AB, Olle Siren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser