LED industri 150W UFO 230V IP65

Pris: 2 048 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Armatur
Belysning
Produkter

Referensnr: 151
Upplagd: 2023-02-06
Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Beskrivning

Allmänt om LED industri 150W UFO 230V IP65

LED industri 150W UFO är en lätt och smidig LED armatur för industrilokaler, lager, ridhus mm och ger ett flimmerfritt ljus. Den är energieffektiv (140lm/W), har en livslängd på över 50000 timmar och ett stabilt och driftsäkert drivdon. Ett utmärkt val vid nyinstallation samt vid utbyte av befintliga pendlade armaturer med metallhalogen-, kvicksilver- eller högtrycksnatrium ljuskällor. Armaturen är D-märkt och därav godkänd för installation i utrymmen med förhöjd brandrisk tex i dammiga miljöer. Armaturen går även att använda i lokaler med en takhöjd på upp till 16m. I samband med TV-filmning går det också att använda armaturen utan att ge störningar i bilden.

Konstruktion

Armaturen har en stomme i en aluminiumlegering och effektiv termisk design för bästa avledning av värme. Armaturen har därav en högsta yttemperatur på ca 65° vid normal rumstemperatur (25°). LED chippen är av SMD typ i storlek 3030 och kommer från välrenommerade CREE. Samtliga skruvar är rostfria.

Drivdonet kommer från MeanWell (Taiwan) som är en stor och välkänd tillverkare av drivdon med ett världsomspännande distributionsnät. Drivdonet är CE märkt och uppfyller applicerbara EU direktiv och är även ENEC märkt. Den teoretiska livslängden är minst 80000 timmar och har 5 års garanti från MeanWell.

Drivdonet (datablad) är av klass 1 typ, dvs skall anslutas med fas, nolla och jord. Det är av konstant ström typ och ger en stabil utström till led modulen vilket ger ett flimmerfritt ljus. Drivdonet är IP65-klassat, dvs är dammtätt och spolsäkert, och skyddat mot överspänning, kortslutning och för hög temperatur. Efter åtgärdat fel återställs drivdonet genom att slå av och på matningsspänningen.

Se även vår guide om driftsäkerhet och livslängd.

Installation

Armaturen fästs pendlad eller dikt tak i medföljande krok och levereras med ca 1,0m jordad gummikabel utan stickkontakt för anslutning i kopplingsdosa.

Vid användning av 16A automatsäkring med B-karakteristik kan 4st armaturer vara anslutna. Vid säkring med C-karakteristik rekommenderar vi max 6st armaturer.

Optioner till LED industri 150W UFO

I standardutförande är armaturen inte dimbar men dimning med 1-10V och DALI går att ordna vid behov. Finns även möjlighet till styrning via mikrovågsbaserad sensor med en räckvidd upp till 15m. Det finns även alternativ med extern ljusstyrning, se produktkategorin ljusstyrning. Kontakta oss på 08 – 520 275 00 eller på order@sirled.se för mera info.

Pris: 2 048 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatSirLED AB

Övrigt

Betalningsvillkor30 dagar
LeveransvillkorEXW

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SirLED AB, Olle Siren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Besöksadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556827-0481
Grundat: 2010
Anställda: 2
Välkommen till SirLED AB!

SirLED AB grundades 2010 med ett mål om att erbjuda högkvalitativa och kundanpassade LED-lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett teknikorienterat företag som drivs av en passion för LED. Vår främsta styrka ligger i vår förmåga att ta till oss av våra kunders behov och anpassa våra lösningar därefter. Vi har också ett brett utbud av standardprodukter som alla är testade och utvärderade enligt vår kvalitetssäkringsprocess.

Hittar ni inte det ni söker ? Kontakta oss gärna! Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer och kan även göra kundanpassningar.

Vi finns i södra Stockholm där såväl produktutveckling som tillverkning och lager är förlagt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Olle Siren
Kontaktperson
0704970268