LED strålkastare 48W 230V IP66

Pris: 1 640 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: LED-strålkastare
Belysning
Produkter

Referensnr: 48
Upplagd: 2023-02-06
Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Beskrivning

LED strålkastare 48W är mycket ljusstark och har ett brett användningsområde huvudsakligen utomhus, tex på industriområden, fasader, garageuppfarter, skyltbelysning eller för att belysa mindre idrottsplaner. LED strålkastare 48W ger ett flimmerfritt ljus och går därför att använda i kombination med kameraövervakning, tex på industriområden, utan att ge störningar i bilden. Strålkastaren är D-märkt och går därav att använda i dammiga miljöer med förhöjd brandrisk.

Välj, vid behov, våra tillbehör för montering på stolpe, markspjut och skyltarm. För stolpar finns ett toppmonterat fäste som kan vinklas och ett fast toppmonterat fäste för tre strålkastare. LED strålkastare 48W tål upprepade av och på och kan kombineras med ljusreläer och närvaro-/rörelsedetektorer. Skillnaden mellan rörelsedetektor och närvarodetektorn är att närvarodetektorn även ser personer som inte rör på sig.

LED strålkastare 48W har en robust stomme i pressgjuten aluminium, 4mm härdat glas, åldersbeständiga tätningar, kabelgenomföring med dragavlastning och rostfria skruvar.

LED chippen är av SMD typ med 100st Edison LED chip i storlek 2835 med en effektivitet av ca 160lm/W monterade på ett IMS-substrat för effektiv värmeavledning. Färgåtergivningsindex (Ra) uppgår i praktiken till ca 85 och går därav att använda för belysning av skyltar utan att förvränga färgerna på skylten.

Drivdonet kommer från MeanWell (Taiwan) som är en av de största tillverkarna av drivelektronik för LED produkter. Deras produkter uppfyller gällande EU direktiv och standarder med stödjande mätningar och dokumentation. Meanwell är därav ett säkert val för LED strålkastare. Drivdonsserien i LED strålkastare 48W heter LPF och är ett IP67 klassat drivdon med hög driftsäkerhet. Den är även fylld med gel för ökad fukt- och vattentålighet och har skydd mot kortslutning, överspänning (2kV transientskydd) och överhettning med automatisk återställning, genom av/på, efter åtgärdat fel. Länk till drivdonets datablad. Se även vår guide om driftsäkerhet och livslängd.

Vanligaste färgtemperaturer:
Trädbelysning – Varmvitt
Garageuppfarter – Varmvitt eller neutralvitt
Industrifasader – Neutralvitt, men båda varmvitt och kallvitt förekommer.
Idrottsplatser – Neutralvitt eller kallvitt
Lekplaner – Neutralvitt
Arbetsbelysning – Neutralvitt eller kallvitt.
Installation

Levereras med ca 1,5m jordad gummikabel utan stickkontakt för flexibel anslutning i kopplingsdosa, skymningsrelä eller närvaro-/rörelsedetektor. LED strålkastaren bör avsäkras med en automatsäkring/dvärgbrytare:

10A med C-karakteristik: max 8st
16A med B-karakteristik: max 8st
16A med C-karakteristik: max 14st
Kundanpassningar / optioner för LED strålkastare 48W

Vi kan även göra kundanpassningar. Nedan några exempel:
Kabeltyp och längd. Vi kan tex förmontera kabeltyp enligt önskemål för seriemässig användning.
Olika typer av dimning, tex 1-10V och DALI
Kontakta oss på 08 – 520 275 00 eller på order@sirled.se för mera info.

Pris: 1 640 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatSirLED AB

Övrigt

Betalningsvillkor30 dagar
LeveransvillkorEXW

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SirLED AB, Olle Siren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Besöksadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556827-0481
Grundat: 2010
Anställda: 2
Välkommen till SirLED AB!

SirLED AB grundades 2010 med ett mål om att erbjuda högkvalitativa och kundanpassade LED-lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett teknikorienterat företag som drivs av en passion för LED. Vår främsta styrka ligger i vår förmåga att ta till oss av våra kunders behov och anpassa våra lösningar därefter. Vi har också ett brett utbud av standardprodukter som alla är testade och utvärderade enligt vår kvalitetssäkringsprocess.

Hittar ni inte det ni söker ? Kontakta oss gärna! Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer och kan även göra kundanpassningar.

Vi finns i södra Stockholm där såväl produktutveckling som tillverkning och lager är förlagt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Olle Siren
Kontaktperson
0704970268