MÅNDAG 18 NOVEMBER 2019

Oljeabsorbent Economy PLUS

Pris: 595,00 SEK
 (exkl. moms)

Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Absorbentsats
Förbrukningsartiklar
Produkter

Referensnr: 424
Upplagd: 2019-06-18
Elina Pöyliö
Marknad
036-39 56 60

Beskrivning

DENSORB absorbent Economy PLUS, Oil only, light, 3-skikt, 38 cm x 45 m
Artikel:248903W
Mycket lämplig för återgärder mot olje- och bränsleföroreningar på vattenytan. Passar därför även för långsiktig användning vid rengörings-, underhålls- och reparationsarbeten. Förhöjd riv- och slitstyrka även fullt mättad med vätska. Luddfri skyddskikt på över- och undersida därför perfekt för känsliga applikationer och smutskänsliga områden, lämpar sig även för att torka av ojämna ytor och vassa kanter.
Perfekt för skydd av golv eller som underlag på arbetsbänkar och arbetsytor. Inga fiberrester på underlaget ens om filten är helt mättad. Mycket liten dropprisk genom utpräglad adhesion mellan fiberyta och upptagen vätska. Perfekt för användning utomhus, även i regn, tack vare de vattenavvisande egenskaperna. Den vita färgen gör det enklare att bedöma mättnadsgraden.
Den vita färgen gör det enklare att bedöma mättnadsgraden. Hög rivhållfasthet även då materialet är mättat med vätska. Perfekt för att täcka stora ytor. Rullarna är perforerade på längden och tvären för att passa alla behov. För fler modeller, storlekar och pris besök vår hemsida och beställ direkt i vår webbshop.

Allmänt

FabrikatDENIOS

Övrigt

BetalningsvillkorFaktura
Kontaktinformation
Postadress
Dator­gatan 3
56133 Huskvarna
Besöksadress
Dator­gatan 3 5tr
56133 Huskvarna
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556613-7930
Grundat: 1986
Anställda: 8
Välkommen till DENIOS AB

I mer än 30 år har vi hjälpt företag - oavsett om det är ett tvåmansföretag eller en stor koncern - att leva upp till det ökande ansvaret och minimera riskerna för människa och miljö vid hanteringen av kemikalier. Med förvaringslösningar, där man kan lagra farliga ämnen på ett säkert och lagenligt sätt. Med produkter, som underlättar hanteringen och skyddar personalen från kontakt med skadliga substanser. Med rådgivning kring säker förvaring och hantering av kemikalier. Med förbrukningsprodukter så som spillskydd, absorbenter och trasor.

Som PARTNER FÖR MILJÖN erbjuder vi våra kunder en säker helhetslösning med produkter och kunskap för smidigare och säkrare kemikaliehantering. Utöver våra standardprodukter utvecklar vi koncept och lösningar för lagring och hantering av farliga ämnen, hela vägen till individuellt planerade lösningar, specialanläggningar och stora anläggningar.

För detta ändamål erbjuder vi en kompetent projekthandläggning - från rådgivning och planering via egen produktion och montering till kontroll och driftsstart. Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2000

Kontakter

Elina Pöyliö
Marknad
036-39 56 60

Nyheter med koppling till företaget

Filmer

Påkörningsskydd och avspärrningar

Påkörningsskydd och avspärrningar
Förvaringsskåp plåt
Hurtsar från DENIOS
Fatkärra SecuComfort
Test av uppsamlingskärl vid brand
Brandklassade kemikalieskåp
Uppsamlingskärl för fat PolySafe
BioX
 

Skicka intresseanmälan

Mottagare
DENIOS AB, Elina Pöyliö
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser