Oljesmorda Kolvkompressorer

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Kolvkompressor
Kompressorer
Industrimaskiner

Referensnr: -
Upplagd: 2022-05-21
Christoffer Persson
0660-30 92 31
072-080 74 70

Beskrivning

Oljesmorda Kolvkompressorer

De remdrivna kolvkompressorerna är utformade för att ge mer luft och högre tryck för att öka antalet möjliga tillämpningar. Kraftfulla komponenter, optimala luftflöden, mellan- och efterkylare garanterar den tillförlitlighet som krävs inom bil och verkstad, däckverkstad och bensinstationer. Kompressorerna finns i stationära och mobila tillämpningar och med ljuddämpat chassi. Den mest exklusiva är NS89-kompressorn, som drivs av en motor på 25 hk och är monterad på en tank på 900 liter.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatChicago Pneumatic

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Tryckluftcenter i Norrland AB, Christoffer Persson
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Tryckluftcenter i Norrland AB

Postadress
Framnäs­gatan 5
89139 Örnsköldsvik
Region
Örnsköldsvik
Västernorrlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556665-1674
Grundat: 2004
Anställda: 2
Välkommen till Tryckluftcenter i Norrland AB

Tryckluftcenter har sedan 2004 bedrivit verksamhet inom underhåll, reparation, service samt försäljning av trycklufts och kompressor tillbehör. Bolaget har sitt säte i Örnsköldsvik men bedriver verksamhet över hela Norrland. Tryckluftcenter har sin största kundkrets i länen Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Förutom Örnsköldsvik är vi ofta i städerna Umeå, Östersund, Sollefteå, Kramfors, Härnösand, Sundsvall och Hudiksvall och utför uppdrag.

Tryckluftcenter är återförsäljare för Chicago Pneumatic samt VIAB högtryckstvättar. Men är i övrigt ett märkesoberoende bolag som utför service på de flesta märken.

Tryckluftcenter AB har fr.o.m. 1/11 2017 övertagit Maskincentrums kompressoravdelning som även innehåller förvärvet STE Tryckluftsutrustningar AB i Sundsvall

SYSTER BOLAG

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB
Maskincentrum i Örnsköldsvik AB startades 1999. Och sedan dess är vi ett Norrlandsföretag med uppdrag över hela Skandinavien. Vi är er naturliga samarbetspartner inom service och underhåll av maskiner för metall-plåt- och träbearbetning. Vi är märkes oberoende och kan erbjuda service på de flesta maskinmärken.
www.maskincentrum.com

Trekomp Maskinservice AB
Trekomp Maskinservice AB startades 1993, bolaget har sitt säte i Gränna men är verksam i hela Sverige. Trekomp är din servicepartner inom plåtbearbetning och är auktoriserad återförsäljare för Cybelec i Sverige. www.trekomp.se

Kontakter

Christoffer Persson
0660-30 92 31
072-080 74 70