Pumpar för vattenhydraulik

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Hydraulpump
Hydraulik
Produkter

Referensnr: 002
Upplagd: 2022-11-17
Olle Ljungberg
VD
0709-52 60 00
Rene Söderblom
0739865536

Beskrivning

Dessa axialkolvpumpar är helt oljefria och kan köras på kranvatten eller havsvatten, ingen tillsatssmörjning behövs. Pumparna tillverkas med ett litet övermått på kolvarna för att de skall kunna slita in sig vilket de har gjort efter någon timmes drift. Notera att vattnet inte har några smörjande egenskaper utan det lilla läckage som uppstår har till syfte att kyla och därmed skydda plastmaterialet.


Glykos:

För pumpar som är avsedda för glykosinblandning skall detta specificeras vid beställning. Det nämnda övermåttet görs då mindre eftersom glykoset bidrar till att öka diametern på kolvarna en liten aning.


Sugledning:

Pumparna finns i huvudsak i två utföranden; avsedda att suga tryckmediet eller där inloppet är en trycksatt. Pumpar som är avsedda för trycksatt inlopp kan köras åt båda håll och är försedda med en dräneringsledning vilken måste kopplas till tank. Pumpar som suger själva har ingen dräneringsledning. Sugledningen skall göras ett nummer större än för ett oljehydraulsystem


Motor-pumpenheter:

Mellanstycke och axelkopplingar finns tillgängliga för drift med IEC elmotorer. Ge akt på att pumparna är känsliga för radial- och axialkrafter på axeln.


Temperatur:

Pumparnas arbetsområde är mellan 2 och 50 grader. För lägre temperaturer måste en antifrysvätska tillsättas, exempelvis propylenglykol (E1520). Mängden är beroende av temperaturen. Temperaturer över 50 C är möjliga, kontakta oss för rådgivning och mer information.


Filtrering:

Allt vatten som kommer till pumparna måste flitreras till minst 25µm, och beta10 = 75. Returfilter rekomenderas för slutna system.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatThe Water Hydraulics Company

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Hydmos Industriteknik AB, Olle Ljungberg
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Hydmos Industriteknik AB

Postadress
Domnarvs­gatan 33, Port 14
16353 Spånga
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556451-2258
Grundat: 1988
Anställda: 4
Välkommen till HYDMOS Industriteknik AB.

HYDMOS Industriteknik AB började sin verksamhet 1988. Vår personal har en gedigen erfarenhet från hydraulikbranschen sedan början av 80-talet. Vi monterar alla våra system själva vilket borgar för att de blir rätt. HYDMOS CE-märker utrustningen vid behov. HYDMOS har ett komplett kvalitets- och miljöledningssystem i hela företaget enligt ISO9001:2000 resp. ISO 14001.

HYDMOS spetskompetens är att leverera kompletta system integrerade med elektronisk styr- och regleutrustning. För det vi själva inte är duktiga på anlitar vi underleverantörer. För elektronik och styrsystem använder vi ledande företag inom automationsbranschen. För vårt konstruktionsarbete använder vi SolidWorks.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

Vätgas

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

Olle Ljungberg
VD
0709-52 60 00
Gunilla Ljungberg
Controller
0709-52 60 03
Rene Söderblom
0739865536

Filmer

Provtryckning SPÅNGA Stockholms län Hydmos Industriteknik