Remspännare

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Maskindelar, reservdelar & programvaror
Industrimaskiner

Referensnr: 14
Upplagd: 2021-09-04
Mats Lindgren
Företagsledning
08-520 140 00

Beskrivning

Här kan du köpa remspännare som tar upp oundvikligt sk ”remslack”. Remspännaren skruvas fast med fotens centrumbult. Greppa runt fotens fyrkantprofil och förspänn sen kedjan eller remmen c:a 20° enligt skalan, sen är det Klart! Remspännaren kommer nu att åtgärda eventuellt framtida ”slack” och håller remmen med ett tryck som ger transmissionen väsentligt ökad livslängd. Remspännare finns i pulverlackerat grå, förzinkat och i rostfritt utförande.

När du har frågor om remspännare
Alla våra medarbetare är kunniga och har lång erfarenhet av komponenter till maskin- och industribranschen och hjälper dig gärna när du behöver remspännare. MecMove är ett familjeföretag som öppnade upp dörrarna redan 1986. Vi har således mycket lång erfarenhet av bland annat remspännare och vi strävar efter att alltid kunna erbjuda allt du behöver under ett och samma tak. I dag har vi över 15.000 artiklar på lager och är du i behov av någon komponent som vi mot all förmodan inte har så gör vi allt vi kan för att ordna fram den.

Kontakta oss redan idag! Vi har idag 4.000 kunder över hela Europa, ett väl fungerande samarbete med ca 80 Europeiska företag som tillverkar och levererar.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatOkänt

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Mecmove AB, Mats Lindgren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.

Senaste annonser från Mecmove AB

Se alla företagets 12 annonser »
Kontaktinformation
Postadress
Speditions­vägen 39
14250 Skogås
Besöksadress
Speditions­vägen 39
SE- Skogås
Region
Nynäshamn
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556258-4861
Grundat: 1986
Anställda: 4
Välkommen till Mecmove AB!

MecMove AB grundades 1986 som familjeföretag. Inriktningen var tung glidlagring, så som t ex vattenkraft, dammluckor samt glidlagring för hetvattenpannor och rökgaskanaler.

Sedan äldste sonens friköp av företaget 1990 har inriktningen betydligt breddats. I dag kan över 18.000 artiklar i egna lokaler presenteras. Ett mycket bra samspel med ett 80-tal utländska tillverkande leverantörer betyder bra priser, snabba leveranser och ett tekniskt kunnande.

Våra ca 6000 kunder är fördelade över hela Världen, och består av återförsäljare, maskintillverkare och s.k slutanvändare.

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder ett mycket brett sortiment under ett och samma tak till låga priser, tekniskt kunnande och leverans samma dag!

Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

AURORA, USA
DOMSEL, Tyskland
RESATEC, Schweiz
RODOBAL, Italien
RODOFLEX, Italien
RODOGRIP, Italien

Kontakter

Mats Lindgren
Företagsledning
08-520 140 00