TIG-brännare TX 135 GF 8 m LL 130 A

Pris: 4 356 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: TIG
Svetsmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 67048
Upplagd: 2022-02-02
Alexander
0411-553612
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468

Beskrivning

8 meters 130 A gaskyld TIG-brännare med flexibel hals och litet brännarhuvud. Flexlite TX-brännare för TIG-svetsning erbjuder utmärkta tekniska prestanda, förlängd livslängd hos slitdelar och god svetskomfort. Det hållbara silikongummimaterialet ger ett fast grepp, medan brännarhandtagets innovativa design minskar belastningen på handleden, så att svetsaren kan koncentrera sig på utmaningen att få till den perfekta svetsen.  Flexibla slangpaket med skydd i form av läderhöljen maximerar hållbarheten. Innovativ brännarutformning ökar användarkomforten genom att minska belastningen på handleden. Silikongummimaterialet ger ett fast grepp om handtaget. Slitdelar från Kemppi garanterar hög kvalitet och kostnadseffektivitet vid svetsning. Brännare med eller utan brytare finns tillgängliga. Avtryckarförlängning (tillval) gör avtryckarkontrollen mer exakt. Fjärreglage (tillval) med brytare av skjut- eller rulltyp kan monteras på brännaren. Utmärkt ergonomi Flexlite TX-brännarna ökar användarkomforten och ergonomin. Silikongummimaterialet ger ett fast grepp och den innovativa designen minskar belastningen på handleden, så att du kan koncentrera dig på utmaningen att få till den perfekta svetsen. Förhöjd användbarhet Flexlite TX-brännarnas handtag är formade efter handen. De passar såväl vänster- som högerhänta svetsare och alternativa grepplägen. Tillsammans med slangpaketets flexibilitet och skydd i form av läderhöljen ökar materialvalet i Flexlite TX användbarheten och maximerar svetskomforten och hållbarheten. Hitta informationen du behöver Alla Flexlite TX-brännare är utrustade med en QRkod. Om du skannar koden med din mobiltelefon visas relevanta artikelnummer, slitdelar och produktdokument direkt. Brytaralternativ Flexlite TX-sortimentet finns såväl med som utan avtryckare och omfattar även en brytarförlängning som tillval som ersättning för den vanliga brytaren. Detta gör avtryckarkontrollen mer exakt när du håller TIG-brännaren nära svetshuvudet. Fjärreglagealternativ Oavsett dina önskemål och maskintypen erbjuder Flexlite TX TIG-brännare ett brännarmonterat fjärreglage som möjliggör exakt och direkt justering av svetsströmmen på distans. Välj brytare av skjuteller rulltyp.

Pris: 4 356 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatKemppi

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 23
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Alexander
0411-553612
Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468