Vävbälgar och andra skydd för din maskin

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Maskinskydd
Skyddsutrustning
Produkter

Referensnr: Vävbälg
Upplagd: 2021-09-09
Peter Husberg
Försäljningschef
036-387867
Mared Components AB
036-38 78 60

Beskrivning

HEMAs maskinskydd (gejderskydd och prismaskydd) för den som kräver lite mer.

Vävbälgar passar för höga hastigheter, höga temperaturer (upp till tillfälligt 600 C) och som skydd mot kylvätskor, damm och spån. Elastiska bälgar har många kombinationsmöjligheter där val av material, form, arbetsområde och dimensioner anpassas efter behov. De elastiska bälgarna stabiliseras med en PVC-ram i varje veck. Denna skyddsbälg i väv används bland annat i vatten- och laserskärningsmaskiner eller för att skydda en linjärstyrning. Vi kan hjälpa dig vid konstruktioner och hjälper även till att ta fram en ersättning till originalbälg i t.ex din maskin.

Fyll i och skicka in en enkel offertförfrågan via hemsidan för snabb prisuppgift.

Inte detta du söker?
Titta på vår Samurai lamellbälg som skyddar bättre mot snabba, mycket heta, vassa spån och annat tufft material. Eller vår Gladiator teleskopstålskydd som är ett snyggt höghastighetsskydd som erbjuder ett effektivt skydd mot smuts och skräp.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Mared Components AB (MEKOM), Peter Husberg
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Mared Components AB (MEKOM)

Postadress
Box 214
56123 Huskvarna
Besöksadress
Klöver­gatan 6
56151 Huskvarna
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556247-7975
Grundat: 1980
Anställda: 10
Mared Components erbjuder komponenter för inbyggnad i konstruktioner eller för maskinunderhåll från väl utvalda leverantörer. Vi hjälper maskinkonstruktörer, produktionstekniker, servicetekniker, underhållsingenjörer och inköpare, i enmansbolag till stora koncerner, att hitta rätta lösningar och produkter.

I vårt produktutbud finns allt från maskin- och industribelysning, avstrykare, maskinskydd, fästelement som spännstift, bussningar, magnetventiler, flödesmätare, filter och mycket mer.

Vi hjälper till att hitta lösningar inom allt från produktutveckling, till lagerhållning av standardprodukter eller specialkonstruktioner.

Del av Mared Group
Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även verksamhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem affärsdrivandebolag och ett servicebolag där funktioner som HR, ekonomi, lager etc ingår. Vi är idag ett 50-tal anställda och har en omsättning på ca 180 miljoner SEK.

Agenturer

alma, Schweiz
ALMA tillverkar låsmuttrar och bälgkopplingar. Utveckling och produktion ligger i Tyskland
CONNEX, Schweiz (Generalagent)
Utvecklar och tillverkar fästelement i form av spännstift och spännbussningar med Schweizisk kvalitet och noggrannhet. Företaget startades 1941 och har tillverkning i Schweiz och USA.
Flexa Tec, Tyskland (Generalagent)
Tillverkar och utvecklar kedjor för t ex kabelskydd i plast och stål med tillbehör i Tyskland.
FÖHRENBACH, Tyskland (Generalagent)
Föhrenbach, som grundades 1975, nu en av de ledande tillverkarna av högprecisionskomponenter, enheter och system för linjära - och roterande rörelser inom automation och finmekanik. Föhrenbach produkter är lösningen för styrning och drivning, samt rörelse- och positioneringskontroll. Ett brett standardsortiment samt skräddarsydda lösningar för nästan alla branscher kräver ständigt innovation och produktutveckling. Tillverkning I Tyskland, Schweiz och Irland.
HEMA GmbH, Tyskland (Generalagent)
Maskinbyggarnas leverantör i mer än 30 år. Maskinskydd, damasker och bälgar i väv, gummi, lameller, teleskop och mycket mer. Teleskopfjäderskydd och avstrykare. Hema har unika lösning på klämm- och låssystem i linjära, roterande och böjda förflyttningar som ökar möjligheten för maskinbyggare. Roterande siktskiver, VISIPORT ingår också i HEMAS sotiment. Produktion i Tyskland och fabrik i Kina sedan 5 år. Detta ger möjlighet att serva maskiner med snabbare och närmare leveranser både i Europa och Asien.
KUSO, Tyskland (Generalagent)
Kuso är en Schweizisk tillverkare av låsmuttrar. Kuso genomsyras av kvalité, noggrannhet och funktionalitet i de produkter de tillverkar.
LESTOPREX, Schweiz (Generalagent)
Lestoprex är en Schweizisk tillverkare av Oljeavskiljare. Grundades 1965 och har sedan 1985 tillverkat högklassiga oljeavskiljare för kunder världen över.
PM, Nederländerna
PM är ett familjeägt nederländskt företag som specificerar sig linjära komponenter och enheter, roterande lager och positionssystem. PM grundades 1966 under namnet Precisie Metaal, engelska: Precision Metals.
ROLLVIS, Schweiz (Generalagent)
Utvecklar och tillverkar satelittrullskruvar med Schweizisk kvalitet sedan 1970. Är bland de marknadsledande företagen inom järnväg, militär och flyg. Ett snabbt växande företag med ytterst kunniga tekniker. Erbjuder ett brett standardsortiment och utvecklar satellitrullskruvar i nära samarbete med kunderna.
Techmalux FKB, Tyskland (Generalagent)
Med varumärket Techmalux utvecklar och tillverkar FKB industri- och maskinbelysning som tål tuffa tag. FKB startade tillverkningen 1976 och har gått från att vare en aktör som effektivt tillverkar armaturer, till att nu även framgångsrikt utveckla nya.

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Peter Husberg
Försäljningschef
036-387867
Mared Components AB
036-38 78 60

Filmer

Elspro FinLED - en smart gatlampa

Elspro FinLED - en smart gatlampa
Arbets- och allmänbelysning från Elspro
Upptäck fördelarna med Connex spännstift
Låssystem RotoClamp Outside - för roterande positionslåsning av axlar, bord och rotationshuvud
Låssystem PClamp - klämmer, låser och bromsar stångkrafter säkert och snabbt
Låssystem LinClamp - för så gott som alla skenstyrningsapplikationer eller behandlade ytor, för snabb och säker låsning
ROLLVIS Satellitrullskruvväxlar och planetrullskruvväxlar.