GCC LFC Bordslaser

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Lasermärkmaskin
Märkmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: GCC LFC Bordslaser
Upplagd: 2022-05-25
Rolf Valkiainen
Affärsområdesansvarig Laser
+46 33 48 01 11
Lars Götlind
+4633480118

Beskrivning

En traditionell klass 1 skyddsskåp med 3 öppna sidor. Denna modell är utrustad med en mekanisk lucka som öppnas på 3 sidor för enkel i och urtagning av objekt som ska märkas. Den har en avkännings system på kåpans underkant för att förhindra klämskador

Till denna enhet väljer en fiberlaser eller en CO2 laser av modellen StellarMark I-serien med 20, 30 eller 50W Fiberlaser eller C-serien 30 alt 60W CO2 laser. Vilken laserlösning det blir baseras nästan alltid på de testmärkningar vi gjort åt dig i ett tidigare stadium.

Flera olika linsstorlekar (arbetsyta) finns att tillgå beroende på dina behov och krav.

Denna bordsmodell är lite större till bordsyta och höjd en flertalet likande maskiner på marknaden vilket ger mer möjligheter vilket har tagits emot mycket positivt av marknaden.

Kategorier: GCC CO2 Laser, GCC Fiberlaser, Gravyr- & Märklaser, Produktområden

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatGCC LFC Bordslaser

Skicka intresseanmälan

Mottagare
ACG Nyström AB, Rolf Valkiainen
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Box 929
50110 Borås
Besöksadress
Älvsborgsleden 7
50431 Borås
Region
Borås
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556066-0770
Grundat: 1958
Anställda: 30
ACG Nyström AB är ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin.

Vi tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck. Kort och gott, vi hjälper våra kunder att bli bättre och mer konkurrenskraftiga i hela den textila utvecklings-/produktionsprocessen.

I september 2020 blev ACG Fyrtal AB en del av ACG Nyström AB och vi utökade då vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och industri, samt med vår unika 3sixty flaskprinter.

Vi arbetar uteslutande med världsledande varumärken som delar vår vision om att erbjuda banbrytande teknik med en service som överträffar våra kunders förväntan. Vår kunskap om produktionstekniska system och processer är uppbyggd under 100 års nära samarbete med våra kunder. Detta har givit oss en unik roll som länken mellan världens ledande maskintillverkare och våra kunder i den viktiga utvecklingsprocessen.

Vi har en serviceorganisation i världsklass och våra tjänster innefattar bland annat konsultation, installation, utbildning, service och support.

Agenturer

GCC, Taiwan (Generalagent)
GCC´s LaserPro maskinmodeller har blivit Sveriges mest sålda lasergravyrmaskiner. Tack vare sin enkla, robusta och pålitliga konstruktion men också för att dessa är enkla att använda. LaserPro modellerna är märk- & gravyrlasar med stor kapacitet och som är lämpad för de flesta förekommande industriella behov. Maskinerna kan förses med Fiberlaser som CO2 för att passa kundens behov.
Juki, Polen (Generalagent)
Lighthouse, Storbritannien (Generalagent)
Lighthouse erbjuder maskiner som exv. CPM-100 och CPM-200 som är en industriskrivare för dig som behöver göra dekaler, etiketter eller skyltar i valfri färg, form och storlek!
Tajima, Japan

Kontakter

Rolf Valkiainen
Affärsområdesansvarig Laser
+46 33 48 01 11
Lars Götlind
+4633480118