Mobil whiteboard DORIS, dubbelsidig, golvstativ, 1500x1200 mm

Pris: 6 295 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Kontorsutrustning
Arbetsplatsutrustning
Produkter

Referensnr: 14228
Upplagd: 2024-01-13
AJ Kundservice
035-180 500

Beskrivning

Mobil, vändbar whiteboard med dubbelsidig skrivyta av högkvalitativ glasemalj. Försedd med fyra hjul och pennhylla. Whiteboardtavlan är idag närmast ett måste på varje kontor och mötesrum. Det är ett perfekt redskap för att skapa utrymme för kreativitet och idéer. Denna mobila, vändbara whiteboard kombinerar funktionalitet med stilren, elegant design och hög kvalitet. Hjulen gör att du snabbt kan förflytta den mellan olika rum och använda den där den behövs för stunden. Två av den fyra hjulen är försedda med broms för att förhindra att tavlan rullar iväg när du skriver på den. Eftersom whiteboarden är dubbelsidig får du riktigt mycket yta att arbeta med i en och samma tavla. Växla mellan de två olika ytorna genom att vända hela skrivtavlan med ett enkelt handgrepp. Båda sidorna av tavlan består av samma sorts vita skrivyta tillverkad av glasemalj av högsta kvalitet och med 30 års garanti. Ytan är hård och tålig, vilket innebär att texten syns tydligt och att tavlan inte repas, är lätt att rengöra och har en mycket lång livslängd. Skrivytan är försedd med en magnetfunktion så att du kan fästa dina presentationer och utskrifter med magneter direkt på whiteboarden, som även kan fungera som anslagstavla. Den magnetbärande plåten är tillverkad av minst 50 % returmaterial och tavla är till 99 % återvinningsbar. Whiteboardtavlan har en diskret och tunn kantlist av aluminiumprofil som ger största möjliga skrivyta och skyddande plasthörn som förhindrar skador. Stativet är försett med en pennhylla så att du alltid kan ha whiteboardpennor, tavelsudd, rengöringsspray med mera nära till hands. Tavlan finns i flera större storlekar, vilka lämpar sig särskilt bra för mötesrum, konferenslokaler och gemensamma utrymmen.

Pris: 6 295 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatAJ Produkter

Prisuppgifter

Ursprungspris6 295 SEK

Länkar

Länk till produkten »

Skicka intresseanmälan

Mottagare
AJ Produkter AB, AJ Kundservice
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Besöksadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556190-7329
Grundat: 1975
Anställda: 206
Välkommen till AJ Produkter AB!

I över 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. I vårt sortiment finner du tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem.

Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

AJ Kundservice
035-180 500

Filmer

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp
AJ Produkter firar 40år!
Väx med oss | AJ Produkter & MTA bygg
AJ Produkter | Så väljer du rätt kontorsstol