Radialfläkt för höga koncentrationer av stoftbemängd luft

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Radialfläkt
Utsug & Fläktar
Industrimaskiner

Referensnr: 21
Upplagd: 2022-11-24
Lars
070 - 571 12 60

Beskrivning

FTE
Radialfläkt för höga koncentrationer av stoftbemängd luft
FUMEX FTE är en serie radialfläktar för användning vid höga koncentrationer av stoftbemängd luft. Fläkthus och fläkthjul är konstruerad i kraftig stålplåt för industribruk. Fläkthjulet är svetsat med raka skovlar vilket innebär att fläkten kan hantera stora stoftmängder med mindre risk för obalans som kan orsaka lagerhaveri.

FTE har i förhållande till många jämförbara modeller längre mellan skovlarna, vilket ger en öppnare design för att kunna hantera större partiklar och höga koncentrationer av stoftbemängd luft. Detta gör FTE-serien till det rätta valet för arbetsplatser som av olika anledningar inte kan montera filterenheter i utsugssystemet.

FTE fördelar:

Hög kvalitet
Modern, praktisk och robust design
Långt mellan skovlarna
Enkel att montera och anpassa efter kundens behov.
Med luftflöden upp till 6600 m³/h (1830 l/s) fördelat på fem modeller erbjuder Fumex ett brett sortiment. Alla modeller är testade hos tredjepart.

FTE-serien har ett flertal tillbehör för att underlätta installation och effektivisera användning, och är optimerade för användning tillsammans med Fumex program för punktutsug och styrautomatik i industriell miljö. Den levereras som standard i utblåsriktning LG 90, men kan vid installation anpassas till kundens behov i både utförande LG och RD (0/90/180/270).

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatFumex

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Fumex AB, Lars
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Verkstads­vägen 2
93161 Skellefteå
Besöksadress
Verkstads­vägen 2
93161 Skellefteå
Region
Skellefteå
Västerbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556190-5729
Grundat: 1971
Anställda: 20
Välkommen till Fumex AB!

En världsledande tillverkare inom sektorn för miljöteknik

Fumex är specialister på utsug, fläktar och filter för alla typer av tillämpningar och miljöer. En produktutveckling som bygger på modern teknik och design skapar framtidens produkter för en bättre arbetsmiljö. Distribution genom egna dotterbolag i USA, Kina och Tyskland samt distributörer över hela världen skapar förutsättningar för en fortsatt stabil tillväxt. Värdet för kunderna skapas genom produkter av hög kvalité, målmedveten produktutveckling, hög servicegrad och korta leveranstider.

Marknadsledande produktbredd
Vi har idag marknadens bredaste sortiment av produkter för evakuering av luftburna skadliga gaser och partiklar. Hela produktprogrammet omfattar allt från punktutsug för industriell- och laboratoriemiljö till utsug för fordonsavgaser, fläktar, styrautomatik, filter samt verkstadsutrustning.

Hög servicegrad och korta leveranstider
Viktiga mervärden är vår kvalitet och snabbhet gällande service/support och leveranser. Tack vare vår rationella monteringsproduktion kan vi ofta erbjuda korta leveranstider. Nycklar till den höga servicenivån är vår strävan att vara tillgängliga samt en hög kompetens som säkerställer kvaliteten på vår support i tekniska frågor.

Närhet och snabbhet genom samverkan och nätverk
Vi har ett nära samarbete med ventilationskonsulter och installatörer som borgar för optimala lösningar både i fråga om produktfunktionalitet och servicemöjligheter för våra slutkunder. Vår nätverksfilosofi ger oss i praktiken en lokal närvaro oavsett våra slutkunders geografiska läge.

Ständig utveckling av fler rena fördelar
Ända sedan starten har vi på Fumex utvecklat våra produkter. Både design-, funktion- och användarmässigt. Ett exempel är hur vi allt mer övergått från plåt till aluminium, något som gör produkterna både mer installations- och användarvänliga. Vi utvecklar även formgivning och utseende, ofta i samarbete med industridesigners. Gemensam drivkraft för alla våra utvecklingsområden är att skapa ännu tydligare och fler, rena fördelar.

Vårt produktsortiment inkluderar punktutsug, fläktar med tillhörande styrsystem för arbetsplatser. Ett komplett sortiment för evakuering av avgaser, samt ett antal mobila och stationära filter för flexibla applikationer. Det omfattande sortimentet erbjuder lösningar för verkstadsindustrin, alla typer av laboratorier samt för utsugning av avgaser från motorfordon.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Lars
070 - 571 12 60

Filmer

Fumex - Pure advantage