TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Är du en mästare på att köra truck?

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker truckförare för uppdrag hos våra kunder i Fagersta och Avesta. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men förutom att köra truck kan det vara att förse kollegor med material, ta hand om ankommande gods och lagerhållning. Beroende på vad du har för bakgrund sedan tidigare kan du även vid behov få arbeta i produktionen.
Arbetstiderna kan variera, allt från dagtid till skiftgång.

Din profil
Vi söker dig som har truckkort, gärna med behörighet A+B. Ange i din ansökan vilka behörigheter du har. Har du tidigare arbetat på lager, med truckkörning eller inom industrin och har travesrskort ser vi det som meriterande. Då arbetet som truckförare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut. Då arbetet sker tillsammans med många härliga kollegor, ser vi även att du har lätt för att samarbeta.

Vidare är du en lättlärd person som trivs i ett högt arbetstempo där du hela tiden har saker att göra. Vi ser också att du drivs av att utföra dina arbetsuppgifter på ett noggrant och kvalitativt sätt.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Emelie Olivesten, tel: 073-3512726 eller Anna Eriksson Viberg, tel: 073-3512765.


Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västmanlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5343
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser