MÅNDAG 25 MARS 2019

Är du vår nya montör?

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker duktiga montörer för uppdrag hos våra kunder i Ludvika med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och vanligt förekommande arbetsuppgifter är enklare industriarbete och montörsjobb. Tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du är i god fysisk form.

Det är ett perfekt jobb för dig som gillar att jobba med händerna, gillar ett högt tempo och som inte är rädd för att ta i där det behövs.

Din profil
Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss! Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Eftersom vi både jobbar i team och självständigt så förväntar vi oss att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenheter av montering, ritningsläsning och lagerarbete. Körkort B är ett krav.

Känner du igen dig?

Skicka då in din ansökan via vår hemsida www.clockworkpersonal.se. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på 0733512767 alternativt veronica.ronngren@clwork.se

I detta uppdrag blir du anställd av Clockwork och arbetar som konsult på uppdrag hos en av våra kunder. Som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Upplagd: 2019-03-14

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Dalarnas län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5485
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser