MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Administratör till spännande teknikföretag!


Är strukturerad, noggrann och flexibel ord som beskriver dig? Vill du få möjlighet att arbeta som konsult på en modern och nytänkande arbetsplats? Sök till tjänsten som Administratör idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som administratör kommer du att få ansvara över ditt egna arbete. Du kommer utifrån en beställning arbeta med att skapa olika typer av anpassade manualer och instruktioner. Allt material finns klart och din uppgift är att ta fram rätt information för just din beställning. Du kan eventuellt få utföra enklare justeringar eller skicka dokument vidare för översättning innan du slutligen laddar upp det sammansatta materialet på rätt plats.

Du kommer även att arbeta mycket med Excel där du mäter, stämmer av och kollar att du har rätt information i ditt underlag.

Du kommer att få en utbildning för att kunna komma igång med arbetet. Du kommer även att få tillgång till lathundar och sedan själv få skriva anteckningar under introduktionen. Till en början kommer du att få se någon annan göra uppgifterna och sedan få testa själv. Du kommer att sitta i ett öppen landskap med erfarna kollegor som gärna hjälper till om du skulle fastna på en uppgift. Varje vecka har ni avstämningsmöte i gruppen för att stämma av hur det går samt lyfta eventuella problem.

Företaget du sitter på har en modern och fräsch miljö, öppet landskap med soffor och skrivbord och man väljer själv var man vill sitta för dagen. Finns även fokusrum där du kan stänga in dig om du önskar det. På plats finns även möjligheter att träna, själv eller på pass med dina kollegor.Om företaget
Vår kund är ett teknikkonsultföretag som levererar produktinformation inom flertalet branscher till både stora och små företag. De finns i stora delar av världen och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då de satsar mycket på sina medarbetare.


Din profil
I rollen som Administratör är det viktigt att du kan ta ansvar för dina uppgifter. Du kommer att behöva vara flexibel i ditt arbete då eventuella prioriteringar eller förändringar kan dyka upp. Du ska trivas med att vara en del av ett socialt team där ni hjälper varandra. Att vara strukturerad och noggrann i arbetet är en självklarhet för dig!

Skallkrav:
-Svenska och Engelska i tal och skrift
-Noggrann och strukturerad
-Vilja att lära dig

Meriterande:
-Erfarenhet av liknande arbete
-Tekniskt intresserad
-Jobbar med korrigering av PDF:er
-Jobbat i SAP

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Lund
Arbetstider: 08:00-17:00
Start: Omgående
Urval: Sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19032
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser