ONSDAG 22 MAJ 2019

Arbetsledare inom CNC sökes till branschledande företag


Har du en bakgrund inom CNC och söker nästa nya utmaning? Besitter du ledaregenskaper och vill utvecklas i en spännande roll hos ett marknadsledande företag på Sveriges kanske vackraste arbetsplats? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som arbetsledare/produktionsledare ansvarar du för den dagliga arbetsledningen av ett team på ca 3-4 personer. Som arbetsledare behöver du kunna agera självständigt och prioritera med ett stort eget ansvar. I din roll ingår att fördela arbetsuppgifter till dina medarbetare i teamet samt ansvarar för den dagliga driften. Dina medarbetare i teamet kommer att rapportera direkt till dig. Vid behov behöver du även vara beredd på att själv bereda och tillverka i företagets Mazak CNC-svarvar, fräsar, fleropsvarv 5-axlig, KUKA/UR-robotar samt vattenskärning. Du kommer inledningsvis ges introduktion och mentorskap på plats för att du ska få bästa förutsättningar att lyckas i din arbetsroll!

Om företaget
Vår kund är ett familjeföretag med ett 30-tal anställda. Företaget grundades i mitten av 70-talet och är verksamma inom tillverkning av segelbeslag och däckhårdvara. Sedan grundandet har företaget vuxit till en väletablerad aktör och är idag världsledande inom sin bransch samt är representerade i cirka 40 länder globalt. Trots företagets tillväxt så har alltid den familjära känslan varit en självklarhet och företagets kontor samt produktion finns fortfarande kvar där det startade, på vackra Marstrand. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav:
- CNC-bakgrund alternativt bakgrund från NC

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande roll alt ledarskapsutb
- Erafarenhet av HyperMILL, Mazatrol samt CAM-beredning
- Erfarenhet av Mazak-maskiner
- Körkort B
- Boende i Kungälv med omnejd

Vid denna rekrytering kommer stor vikt ligga vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du har en god organisations- och planeringsförmåga, gillar utmaningar samt att tänka nytt. Du trivs i att leda, motivera o engagera dina medarbetare till att nå sin högsta potensial. Vidare är det av vikt att du har förmågan att se helheten och kunna prioritera bland arbetsuppgifter.Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Omgående eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Marstrand
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Tillsvidare
Tjänstgöringsort
Marstrand
Publiceringsdatum
2019-05-02

Upplagd: 2019-05-02

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19812
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser