TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Automationsingenjör till COWI


Är du nyexad och vill rivstarta din karriär på ett av de främsta bolagen inom samhällsbyggnad och teknik? Vill du jobba med automation och programmering i spännande projekt? I sådana fall är detta en chans du inte vill missa!

Dina arbetsuppgifter
Som automationsingenjör hos vår kund kommer du främst att jobba inhouse med PLC-programmering i Siemens, ABB. Du tillhör en grupp på 13 stycken (programmerare, instrumentare och konstruktörer) i en avdelning med 40 personer. Dina kunder jobbar inom processindustrin, tillverkning samt energi och vid driftsättning åker du givetvis ut till dem. Dessa kunder ligger inom en radie om 10 mil från Göteborg.

Till en början är det främst modifiering av befintliga anläggningar som du kommer arbeta med, men du växer in i uppgifter som kräver ny programmering. Även om fokus ligger på programmering kan du komma att konstruera vid tillfällen med mindre att göra. Det är då El ProCad du använder.


Under den inledande perioden kommer du att få stort stöd från en erfaren kollega som kommer att agera som din mentor samt bli tilldelad en fadder för praktikaliteter. När du växer in och känner dig mer trygg i rollen kommer du att få ta mer ansvar. Bolaget är stort och internationellt och ger dig många möjligheter till utveckling!


Om företaget
Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med kontor över hela världen. De tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö samt byggnad och fastighet. För denna tjänst kommer du att utgå från huvudkontoret i Göteborg. I deras fräscha och fina lokaler jobbar 600 anställda.
Du kommer att tillhöra en avdelning på 40 personer och en grupp på 13 personer. Här finns en härlig blandning av senioratet och juniorer!

Bolaget utstrålar både trygghet och en omväxlande miljö. Det finns också goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, du har möjlighet att lära dig nya områden eller göra en internationell karriär.

Mer ingående information kring företaget och tjänsten ges vid intervju.


Din profil
Vi söker dig som stämmer in på följande krav:

• YH-, Högskole-, eller Civilingenjörsutbildning inom automation, mekatronik eller kemi.
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:

• Viss erfarenhet av PLC-programmering, exempelvis från utbildningen.

Som person är du social och kommunikativ. Vi söker dig som trivs lika väl med att arbeta enskilt som att samarbeta i grupp, du är inte heller rädd för att fronta kunder. Du ser en utvecklingsmöjlighet i dig själv.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Februari, eller enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.
Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18636
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser