LÖRDAG 20 JULI 2019

Automationsingenjör till företag i framkant!


Brinner du för teknik och vill jobba med avancerade lösningar i en spännande bransch? Vi söker dig som vill utmanas på ett expansivt företag.

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som Automationsingenjör på Aercrete Technology:

Vi söker nu dig som vill arbeta som automationsingenjör och därmed ha en nyckelfunktion i våra utvecklingsprojekt och produktion. I rollen kommer du att arbeta med bland annat programmering, driftsättning, service och support gentemot våra kunder ute på byggarbetsplatser som behöver support med maskinerna både i Sverige och internationellt. Som programmerare är du del av ett team som driver projekt framåt med gemensamma mål.
• Utveckling av automationskoncept för befintliga och nya produkter.
• Integrera befintliga och nya lösningar.
• Utveckla system för kontroll och återkoppling av befintliga och nya produkter.
• Stöd för ny produktutveckling.
• Stöd till marknadslansering och support av lösningar och produkter som kräver teknisk förklaring.


Om företaget
Aercrete Technology AB tillverkar och säljer maskiner som gör skumbetong till byggbranschen. Deras produktionsteknik är unik, dom har vuxit väldigt mycket det senaste året. Just nu är dom 10 personer, allt från svetsare till, C programmerare, Kemister, Montering, Mjukvaruprogrammerare och Godsmottagare.

Deras produkt är skumbetong, som man kan ha till vägar, hus, ja till allt där betong behövs. Deras produkt är mer miljövänlig och isolerar betydligt bättre en vanlig betong.

Din profil
Skallkrav:
- Avslutade studier inom elektroteknik, automationsteknik, processteknik
- Ha mycket bra kunskap om PC- och PLC-programmering (IQAN).
- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Körkort B

Meriterande:
- Praktisk kunskap inom området elektromekanisk maskinstyrning.
- Kunna läsa och förstå mekanik-/elritningar


Vi söker dig med avslutade studier inom elektroteknik, automationsteknik, processteknik eller motsvarande och som vill få en ny utmaning. Du behöver ha minst 2 års erfarenhet av utveckling och drift av kontroll- och återkopplingsstyrningssystem för maskiner eller konstruktion av automationssystem. Som person bör du vara en trygg person, ha en hög servicekänsla och förmåga att samarbeta men även arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, struktur och tror att du brinner för automation och teknik.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag!


Villkor
Villkor:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping/Bankeryd
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!Upplagd: 2019-07-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 20322
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser