FREDAG 21 SEPTEMBER 2018

Automationsingenjör till ledande ingenjörs- och designföretag!


Är du nyexaminerad civilingenjör mot data eller automation?
Sugen på att jobba i projektform? Då är det här en ypperlig chans för dig att rivstarta din karriär!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer till en början att sitta med projekt in-house hos våran kund. Varje projekt har olika längd och omfattning och involverar 3 – 10 personer. Kranprojekt, drivsystem och förpackningsmaskiner är några exempel på vad projekten kommer vara mot. Du kommer till stor del att jobba med simmuleringar i Matlab samt med elkonstruktion och beräkningar både till nya och befintliga maskiner, samt med att utveckla standardlösningar och plattformar till anläggningar. Rollen innefattar både DCS- och PLC-programmering samt driftsättning.

Om företaget
Vår kund är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Genom att förena människan och tekniken skapar de hållbara lösningar för kommande generationer. Med bas i Europa har de kunder och affärer över hela världen.
Den här tjänsten är placerad på vår kunds kontor i Halmstad.


Din profil
Du brinner för teknik! Du är vass, på hugget och hungrig. Du vill hela tiden utvecklas både som person och tillsammans med företaget. Kanske har du skrivit ditt examensarbete mot större styrsystem? Tillsammans kommer ni då att förstärka företagets position som marknadsledande teknikkonsult.

Personliga egenskaper:

- Fokuserad
- Noggrann
- Självgående
- God social kompetens
- Lagspelare


Skallkrav:

- Civilingenjör mot automation eller data
- Bra kunskap i Matlab
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B då resor kan förekomma

Meriterande:

- Programmeringskunskaper i PLC och DCS
- Kan reglatora algoritmer


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Statdatum: Omgående
Ort: Halmstad
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Upplagd: 2018-09-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Hallands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 16190
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser