MÅNDAG 20 MAJ 2019

Automationsingenjör till lojalt företag i Trollhättan sökes


Vill du ta plats i ett lojalt företag, där långsiktighet belönas? Vill du jobba med ett härligt gäng ingenjörer? Då har vi tjänsten för dig

Dina arbetsuppgifter
Som automationsingenjör arbetar du med att installera, ställa in och köra igång automatiska anläggningar. Anläggningarna kan vara elektroniskt, pneumatiskt (tryckluft), hydrauliskt (vätske) eller mekaniskt styrda. Du och ditt team om 2-4 personer kommer konstruera, programmera och driftsätta dessa automatiska system som riktar sig mot processindustrin. Projekten varierar i storlek och du kommer ingå i flera olika team samtidigt. Under den första tiden får du en mentor för att få koll på hur företaget går tillväga och lära känna arbetssättet.

Om företaget
Vår kund är ett ingenjörsföretag som fokuserar på att vara en flexibel och kostnadseffektiv leverantör av professionella industriprocessfunktioner och tjänster. För att lyckas med detta läggs stor vikt vid att varje individ passar in i gruppen och trivs med sitt arbete. Trivsel leder till ett bra arbete och ett bra arbete till nöjdare kunder.

Vår kund har många års erfarenhet av automation, processdesign, projektering och entreprenader för såväl nya processanläggningar som ombyggnader och moderniseringar.

Företagets grundpelare består av automations- och processingenjörer.


Din profil
Vi söker dig som tar ansvar, är flexibel och ödmjuk. Det innebär att du som person är den som frågar för att förstå, gärna en extra gång för att det ska bli rätt och som vill stanna och utvecklas på ett företag. Eftersom företaget har hand om anläggningar och hela processer, samt att teamen byggs för att komplettera varandra söker vi dig som har gått minst en YH-utbildning mot el, styr/regler-teknik, maskin eller mekatronik.

Skallkrav:
- Minst YH-utbildning mot Automation
- Svenska flytande i tal och skrift
- Engelska flytande i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:
• PLC-kunskap genom utbildning eller erfarenhet
• El-kunskap genom utbildning eller erfarenhet
• Elkonstruktion i CADOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Före eller efter sommaren
Placeringsort: Trollhättan
Arbetstider: 08:00-17:00 med flextid
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2019-05-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19332
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser