MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Automationsingenjör


LMT Automation söker Automationsingenjör.

Om företaget
LMT är en teknikkonsult med tyngdpunkt inom det eltekniska området.
Vi sysselsätter ett 35-tal medarbetare på våra kontor i Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Svenljunga, Oskarshamn samt Södertälje.

Företaget har allt sedan starten i slutet på 90-talet utvecklats till ett framgångsrikt konsult- och projektdrivande bolag med en bred verksamhet inom en rad olika branscher och industrisegment. Inom våra affärsområden Automation, Building och Engeneering driver vi projekt med strikt fokus på kvalitet, funktion och kundens nytta. Våra konsulters kvalifikationer samt vårt strukturerade arbetssätt är nyckeln till framgångsrika projekt som genererar ökad lönsamhet och konkurrenskraft hos våra kunder.

Vi söker nu ett flertal Automationsingenjörer som vill vara med och utvecklas i en utmanande verksamhet och vara delaktig i att stärka LMT´s position på marknaden. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bland annat arbeta med elkonstruktion av apparatskåp samt programmering av ett flertal PLC-miljöer och HMI/SCADA-system. Som konsult på LMT styr du ditt arbete och planering till stor del själv och du arbetar hela tiden med fokus på optimala lösningar för kundens verksamhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker Automationsingenjörer med aktuell automationsutbildning på minst gymnasie- eller KY nivå. El-utbildning i grunden. Du är driftig och kommunikativ och har förmåga att arbeta självständigt såväl som att samarbeta med kollegor och partners mot uppställda mål.

Rollen kräver även:
PLC-kunskaper
Baskunskaper i engelska då många manualer är på detta språk
B-körkort
En del av arbetena görs ute hos kund vilket medför resor och ibland övernattningar.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning
Arbetstiden är förlagd dagtid

Vid frågor och funderingar kontakta Konsultchef Ola Jontoft, 044-5906513.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5158
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser