ONSDAG 16 JANUARI 2019

Butikssäljare för alpinutrustning sökes omgående till skidbutik!


Brinner du för skidåkning? Vill du dela med dig av din kunskap och ge bästa möjliga service till kunder? Då har du hittat rätt! Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi rekryterar personal till denna tjänst omgående.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att möta butikens kunder med ett varmt välkomnande och att ge bästa möjliga service till varje enskild kund. Genom ditt skidintresse och din kompetens inom området hjälper du kunder att hitta rätt utrustning efter deras behov och önskemål. Du arbetar på golvet som säljare och matchar skidor, pjäxor och utrustning med varje åkare. Oavsett om kunden är nybörjare eller proffs så finns det utrustning för alla.

Om företaget
Udens sport är specialiserade på skidor och erbjuder ett stort utbud av kända varumärken inom alpint, längd och rullskidor med tillbehör. Allt från nybörjare till proffs. Du kan handla online i webshoppen eller i butiken belägen i Göteborg. Udens sport har även en skiduthyrning i Västra Frölunda. Företaget erbjuder även skidservice och har en komplett verkstad för avancerad vallning, slip och bootfitting.

Udens sport har funnits sedan 1953 och har lång erfarenhet av att handplocka de senaste och mest attraktiva skidmodellerna. Allt för att kunna erbjuda det bästa skidsortimetet till sina kunder. Företagets mål är att du skall få en grym skidupplevelse med start redan i butiken, online eller på skiduthyrningen. All personal är dedikerade skidåkare på hög nivå som brinner för sin sport och för att ge dig den bästa servicen.

Den välsorterade butiken är belägen centralt i Göteborg. Butiken är välbesökt under vintern då många väljer att köpa sin skidutrustning här inför vintersäsongen. Av denna anledning är butiken i behov av duktiga säljare med start omgående som kan hjälpa butikens kunder med att hitta den rätta utrustningen.

Din profil
Skallkrav:
-Ha intresse för skidåkning och skidutrustning

Meriterande:
-Butiksvana
-Kundvana
-Haft något säsongjobb eller gjort vintersäsong på någon skidort

Vi vill se att du älskar skidåkning och gärna delar med dig av ditt intresse och din kompetens. Du ska vara en serviceinriktad person som gillar kundkontakt. Som person är du social och utåtriktad.

Du får en mentor din första dag i butiken. Din mentor kommer att sätta dig in det du behöver veta i din roll som butikssäljare. Här får du möjlighet att arbeta i en av Sveriges mest väletablerade skidbutiker. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng som alla delar samma intresse – skidåkning!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Startdatum: Så snart som möjligt
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Mån – fre 10 - 19
Omfattning: 4 veckor, 40h/vecka (med möjlighet till förlängning)
Lön: Enligt kollektivavtal

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Upplagd: 2019-01-11

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18713
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser