TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Butikssäljare


Vi ser gärna att du är student eller vill ha ett roligt extrajobb med flexibla arbetstider. Du trivs med kundbemötande och vill lära dig mer inom värmepumpar, swimmingpooler och spa-bad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som butikssäljare hos Perssons Rör & Värme AB kommer du att arbeta i butiken för att bemöta och hjälpa kunder med frågor som rör pooler, spa samt värmepumpar. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter såsom bokning av poolbesök, beställningar, hantering av sociala medier samt enklare marknadsföring.

Till en början kommer du få möjlighet att läsa på om produktsortimentet, gå bredvid i butiken samt följa med ut på kundbesök för att bli trygg i din roll och få god förståelse för dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är flexibel och ska trivas med varierande arbetstider och ska vilja stötta upp verksamheten när det behövs.


Om företaget
Perssons Rör & Värme AB är ett väletablerat och komplett serviceföretag när det gäller service och installation av värmepumpar, swimmingpooler och spa-bad. De strävar alltid efter att ge bästa service och ett professionellt utfört arbete. Idag har företaget cirka 14 anställda, både inom service, installation och butik.

Din profil

Skallkrav:
- Flytande svenska i tal och skrift
- Lokal förankring
- Tekniskt lagd och har en vilja att lära sig produkter och sortimentet

Meriterande:
- Körkort
- Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett roligt extrajobb där du får arbeta med service och kundbemötande. Vi ser att du är tekniskt lagd, har ett intresse för sortimentet och har en vilja att lära dig.
Du är en driven, flexibel och serviceinriktad person som känner ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med sälj och service. Vi ser att du har en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga samt en positiv grundinställning.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor

Start: Mars, eller enligt överenskommelse och fram till september, med möjlighet till förlängning
Omfattning: Deltid, extra vid behov. Flexibla arbetstider samt lördagar
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Timanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18972
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser