LÖRDAG 16 FEBRUARI 2019

C-chaufför? Se hit!

Dina arbetsuppgifter
Som säljande distributionschaufför hos vår kund har du mycket frihet under ansvar. Du kommer arbeta med Linköping som utgångspunkt för att sedan åka runt i Östergötland för att träffa kunder. Dina dagar kommer innebära besök hos befintliga kunder för att fylla på sortimentet och aktivt jobba med merförsäljning. Du kommer själv att planera din rutt för dagen för att hinna besöka så många kunder som möjligt samtidigt som du gör ett bra arbete på plats. Du kommer inleda med ungefär två veckors upplärning där du får åka med en kollega för att se hur de arbetar ute hos kunderna.

Om företaget
Vår kund är ett företag som funnits länge på marknaden och som arbetar med glass och alla tillbehör du kan tänka dig kring det. De jobbar med stora varumärken och produkter som de sedan säljer vidare till varuhus- och servicehandeln. Detta i sin tur innebär att de finns representerade på många ställen och är ett känt namn hos de flesta familjer. De finns hela vägen uppe i norr till långt ner i söder, men ditt område kommer vara belagt här i Östergötland.

Din profil
Skallkrav:
-C-körkort
-YKB
-Svenska i tal och skrift

Meriterande:
-Erfarenhet av försäljning
-Erfarenhet av distribution mot dagligvaruhandel

För att passa in som säljande distributionschaufför hos vår kund bör du vara en person som är duktig på att planera, är noggrann och gillar ett högt tempo. Det är också viktigt att du gillar kontakt med andra människor då kundmötet kommer vara en stor del av ditt dagliga arbete.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad med goda möjligheter till förlängning.
Antal platser: 2st
Start: v.10 & v.14
Tider: Vardagar


Upplagd: 2019-02-11

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18827
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser