TISDAG 17 JULI 2018

CAM ingenjör till vår kund i Trollhättan!


Är du en erfaren ingenjör med goda kunskaper i CAM-beredning? Just nu söker vi nya medarbetare till ledande ingenjörsföretag i Trollhättan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att skapa nya samt modifiera befintliga programmeringar av NC-maskiner inom skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning och multitaskingverktyg. CAM-systemet som används är NX Manufacturing och du kommer att arbeta i Teamcenter och Vericut med bl.a. 3D-modellbaserad tillverkning.

Du samarbetar tillsammans med ingenjörer från design och produktion samt maskinoperatörer gällande val av metoder och verktyg i tillverkningsprocesserna. Utöver ett internt nätverk har du även externa kontaktytor med leverantörer.


Din profil
Vi ser att du som söker har ett par års dokumenterad erfarenhet som ingenjör inom CAM, gärna från flygindustrin eller annan högt kravställande verksamhet. Du har goda kunskaper i NX-programmering och vi ser gärna att du tidigare arbetat i Teamcenter och Vericut. Meriterande är om du har erfarenhet inom skärande bearbetning av komplexa material såsom superlegering.

Vidare är du kommunikativ, har lätt för att samarbeta samt trivs bra med både interna och externa kontaktytor. Du kan enkelt sätta dig in i kundens behov och önskemål samtidigt som du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du behärskar också engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-08-12, via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på 031-380 33 22 / johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2018-07-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3575
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser