TORSDAG 25 APRIL 2019

Cendio söker en technical influencer


Vill du arbeta med teknik i framkant och vara del av att finna nya och innovativa sätt att interagera med kunder? Toppen, då har vi en unik möjlighet för dig!

Vi på Cendio söker nu, vad vi kallar, en technical influencer! (Say what?) Jajamän, ditt jobb kommer vara att hänga på relevanta digitala forum, communities och sociala medier för att interagera och diskutera de senaste teknikerna samt promota vår produkt ThinLinc till andra teknikintresserade personer. Låter det som att det är för bra för att vara sant? Fortsätt läsa, och vi lovar att det är sant!


Om företaget
Cendio grundades 1992 och sedan dess har vi brunnit för Linux. Vårt uppdrag är detsamma idag som när bolaget startades, att göra Linux tillgängligt för människor och organisationer. Varje dag, överallt i världen, på alla typer av klienter kan våra kunder få tillgång till deras virtualiserade Linux-skrivbord via vår produkt ThinLinc.

På Cendio får du möjlighet arbeta med avancerad teknik, möta krävande och kompetenta kunder och hitta lösningar på utmanande problem. Vi är stolta över vad vi gör, och vi älskar att leverera värde, vilket är en produkt som gör verklig skillnad för våra kunder, anställda och ägare.

Som en av Cendios medarbetare kommer du att vara en viktig del av vår kulturresa. Vi anser att vi är varandras arbetsmiljö och därför jobbar vi som individer och som grupp kontinuerligt för att hitta vägar för oss att nå den bästa arbetsmiljön. För att komma närmare varandra som grupp gör vi många olika saker tillsammans utöver jobbet. Till exempel är vi just nu i planeringen av vår sommarfest tillsammans med våra familjer, vi ska också försöka dyka och göra andra roliga aktiviteter. Det är viktigt för oss att varje medarbetare har möjlighet till personlig utveckling, både professionellt och privat.

Cendios kontor ligger i lättillgängligt i Mjärdevi, Linköping.Dina arbetsuppgifter
Som Cendios technical influencer ansvarar du för att hitta vilka digitala kanaler som våra globala kunder och potentiella kunder rör sig på, samt öka vår närvaro på dessa kanaler. Det innebär att du kommer hänga i kanaler såsom forum, communities och sociala medier där du kommer diskutera teknik med likasinnade personer. Tanken är att du ska skapa kunskap och intresse för vår produkt ThinLinc, ge inblick i vad den bidrar till och möjliggör för individer och organisationer. Hur kommer du uppnå detta? det avgör du! Så länge du skapar intresse och stärker vårt varumärke så är vi öppna för nya innovativa sätt.

Vi ser att du kommer få stor frihet i att utforma rollen och vilken approach du kommer ta i diskussionstrådarna – gör du det bra är vi övertygade om att du kommer skapa ett rykte om att vara the-go-to-person när det kommer till Linux. Desto mer du syns, är rolig och rör upp känslor, desto bättre för oss. Målet är att ditt aktiva deltagande i de digitala kanalerna ska på sikt leda till nya potentiella kunder och i slutändan nya affärer.

Om du också hittar bra sätt att sprida vårt varumärke i den ”riktiga världen” är du mer än välkommen att pröva.


Din profil
För att passa in i rollen tror vi att du har ett stort och genuint teknikintresse och att Linux är välkänt för dig. Vi tror att du gillar att utforska och diskutera ny teknik samt att du brukar hänga i forum för att göra det. Du är en god kommunikatör och har förmåga att uttrycka dig både på ett roligt och professionellt sätt som är lämpligt i de olika digitala kanalerna. Erfarenhet av att skriva artiklar eller bloggar är ett plus! Eftersom detta är en ny roll hos oss så krävs att du är självgående och initiativrik. Vi vill att du ska komma hit med stora ambitioner att bygga en framgångsrik närvaro för Cendio på nätet.

Mer konkret så ser vi att du har:
- Stort it-intresse
- Erfarenhet och kunskaper av Linux
- Erfarenhet av att olika tekniska digitala kanaler ex. Reddit och liknande


Vad vi erbjuder?

Ett gäng härliga kollegor och kontor i spännande Mjärdevi. Vi är ett litet (och stabilt) bolag som är flexibla och ger frihet med ansvar för våra medarbetare – du har utrymme att göra som du vill, när du vill så länge du levererar resultat och är lyhörd för bolagets bästa. Du får en viktig roll som du själv får forma under tidens gång. Sammanfattat så kommer du få en riktigt rolig vardag, både ute i kanalerna men även med dina kollegor på kontoret. Självklart kommer du ha kollegor som hjälper och supportar dig att sätta dig in i vår produkt.


Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Cendio med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan, framförallt ditt personliga brev (eller ett annat innovativt sätt) där du beskriver varför du skulle passa in i rollen! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Therese Matsson på 013-473 81 69 alt. therese.matsson@skill.se eller Pontus Lundqvist, 013-32 94 15 alt. pontus.lundqvist@skill.se

Upplagd: 2019-04-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4265
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser