MÅNDAG 22 OKTOBER 2018

CNC- operatör sökes!


Är du en driven person som hela tiden vill utvecklas samt har ett genuint intresse för CNC? Då ska du söka idag!

Dina arbetsuppgifter
Som CNC- operatör på detta företag kommer du arbeta mycket vid maskin, allt från att förbereda maskinen, ställa och köra maskinen samt hantera nätverktyg och skärande verktyg. Du kommer få en grundlig genomgång av företaget och arbetsuppgifterna och den första tiden kommer du även gå bredvid en arbetsledare för att mer och mer arbeta självständigt med maskinerna. Som CNC- operatör på detta företag kommer du varannan vecka arbeta 05.30- 13.45 och varannan vecka 13.30- 23.45. Det är viktigt att du som söker har en stark vilja att lära dig samt är noggrann i ditt arbete.

Om företaget
Detta är ett familjeföretag som grundades 1965, dem är lite som ett legoföretag. Dem producerar prototyper och reservdelar till olika konstruktioner, främst åt exportindustrin. På kontoret arbetar idag 35 personer.

Din profil
För att passa i rollen som CNC- operatör på detta företag behöver du vara driven och framåt, främst för att snabbt komma in i rollen och för att utvecklas. Vi riktar oss till dig som har ett genuint intresse för CNC och har en stark vilja att lära sig mer. Eftersom dem arbetar tätt ihop i gruppen är det viktigt att du kan arbeta bra ihop med andra och tycker det är kul att träffa nya människor samt att du är lyhörd på vad de andra säger.

Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning, exempelvis YH
- Kunna hantera en fräsmaskin
- Stått vid en CNC maskin

Meriterande:
- Programmeringsvana, inget specifikt program
- Truck kort
- Erfarenhet av att läsa ritningar


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Kumla
Arbetstider: vannan vecka 05.30- 13.45, varannan vecka 13.30- 23.45


Upplagd: 2018-10-05

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Örebro län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17826
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser