SÖNDAG 26 MAJ 2019

CNC-Maskinoperatör Trä

Om företaget
Gärsnäs bedriver tillverkning av designmöbler med hög kvalitetsnivå och med en hög miljömedvetenhet. Vi levererar möbler till hela världen.

Just nu söker vi en CNC-operatör som ska arbeta med träbearbetning.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör ansvarar du för att programmera och ställa samt köra möbler och möbelkomponenter, både till vårt standardsortiment och även till specialprojekt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst ska ha goda kunskaper om CNC-tillverkning och konstruktion av möbler och möbeldelar. Du ska ha ett gediget tekniskt intresse för maskiner och automation, då vi har varierande maskinpark. Har du tidigare jobbat med CAD/CAM är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har arbetat med Mastercam och/eller Easywwod som programmeringsverktyg.

Du ser dig själv som en problemlösare som kan jobba självständigt, du är välorganiserad och kan ta egna initiativ. Som person är du även beredd att hjälpa till på andra områden i produktionen om det behövs. Du ska vara ansvarsfull och noggrann. Du kan också prestera resultat tillsammans med andra och hantera att jobba under tidspress.

Det är viktigt med förmågan att se helheten i en produktion då alla moment i produktionen är sammanflätade.

Information och kontakt
Denna tjänst är förlagd till dagtid på Gärsnäs AB. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Perosnals hemsida och sista ansökningsdag är den 7 juni. Vi tillämpar löpande urval.

Vid frågor, vänligen kontakta Stefan Johansson på 0417-779981.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal, men förväntas övergå i anställning hos Gärsnäs.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-05-05

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5470
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 700
Wikan Personal är ett expansivt personalföretag med flexibla och effektiva bemanningslösningar för ditt företag. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för dig och för våra anställda.
Under 2017 omsatte Wikan Personal ca 330 mkr och hade i medeltal ca 700 anställda.

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Vetlanda, Eksjö och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Karlskrona
0455-61 27 01

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser