MÅNDAG 22 OKTOBER 2018

CNC-operatör

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Cameco Sandviken AB grundades av Nils-Olov Bäckström i Sandviken 1993 och har sedan dess växt i takt med att produktionstakten ökat. Numera har Cameco industriell tillverkning i både Sandviken och Vika. Sedan 2016 driver Maria Bäckström familjeföretaget vidare mot nya mål. Under åren har Cameco haft många nöjda och framgångsrika beställare som stärkt positionen på marknaden. Idag är de mycket stolta över att arbeta tillsammans med internationella såväl som nationella företag. Cameco är för närvarande 16 medarbetare som opererar totalt 11 fleroperationsmaskiner i två verkstäder.

Dina arbetsuppgifter
Till Cameco Sandviken söker vi nu en erfaren CNC-operatör. Som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer främst i metall som ingår i en kvalificerad verkstadsproduktion. Vi söker dig som tidigare arbetat i svarv eller fräs samt har erfarenhet från programering och ritningsläsning. Kunskaper i Gibbs eller Mastercam är meriterande.

Som person vill vi att du är ordningssam, ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det självständigt. Uppdraget är på löpande sikt och arbetstiderna är dagtid men skiftgång kan förekomma vid toppar. Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns goda möjligheter till förlängning hos Cameco.

Din profil
Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen. Gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Cameco AB. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Isabelle Ramström 0733-512738

Upplagd: 2018-10-09

Anställning

Anställningstyp
Arbetstid

Plats

Ort
Län Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4951
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser