LÖRDAG 20 JULI 2019

CNC-operatör med teamkänsla till Siemens


Vill du jobba som CNC-operatör i ett internationellt och världsledande bolag? Just nu behöver Siemens stärka upp med ytterligare resurser inom bearbetning av kompressorer och turbinskivor.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen arbeta med bearbetning av spår i kompressorer och turbinskivor i NC-styrd dragbrotschmaskin. Du kommer medverka i avdelningens förbättringsarbete och utveckla rollen, arbetssätt och processer. Tillsammans med totalt 14 medarbetare på avdelningen är ni med och tillverkar och utvecklar Siemens gasturbiner.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning som CNC-operatör, du har tidigare erfarenhet från NC-maskiner. Du är van att läsa ritningar, är noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten. Rollen kräver att du är en lagspelare med ödmjukhet, flexibilitet och hänsynsfullt bemötande både mot medarbetare och kund. Du arbetar strukturerat samt har en god känsla för kommunikation och samarbete.

Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt, men senast den 4:e augusti. Tjänsten kommer tillsättas efter sommaren och vi kommer påbörja urvalsarbetet efter sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på christian.andersson-gran@skill.se. På grund av semestertider kommer dock frågor besvaras först efter sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-07-05

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4466
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser