MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

CNC-tekniker med CAD/CAM kunskaper


Är du utbildad inom CAM och redo för nästa steg i din karriär? Till ett framgångsrikt teknikföretag inom flygindustrin söker vi nu CNC-tekniker med erfarenhet av CAM-beredning. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Vår kund står just nu inför en expansiv tillväxt och utmaningen är att både växa på befintliga komponenter samtidigt som nya affärer är under uppstart. Företaget konstruerar och industrialiserar produkter till flygindustrin samt land och marina derivat. Deras främsta tillverkningsmetoder är skärande bearbetning och svets samtidigt som de har en stor andel speciella processer såsom termisk sprutning och ytbehandling.

Företaget är världsledande inom teknologiutveckling och satsar hårt på kommande teknologier som kan ersätta konventionella metoder på marknaden.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med modifiering och programmering av NC-maskiner inom skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning och multitaskingverktyg. I rollen samarbetar du tillsammans med ingenjörer från design och produktion samt maskinoperatörer gällande val av metoder och verktyg i tillverkningsprocesserna. Utöver ett internt nätverk har du även externa kontaktytor och samverkan med leverantörer.Din profil
Vi ser att du som söker har en relevant verkstadsteknisk utbildning alternativt att du tillskansat dig motsvarande kompetens via arbetslivserfarenhet. Kunskaper i CAM-beredning är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av PLM-mjukvaran NX. Vidare är det meriterande om du har kunskaper i Teamcenter, Vericut och SAP R3. För att passa i rollen är det en fördel om du tidigare arbetat i högt kravställd tillverkningsindustri såsom flyg-, medtech eller rymdindustrin.

Som person är du positiv, nyfiken och initiativtagande. Du är kommunikativ och samarbetsvillig samt behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Vidare är du lösningsfokuserad och trivs med utmaningar i din arbetsroll samtidigt som du har lätt för att be om stöd eller stödja andra i arbetet.

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-02-06

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3957
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser