LÖRDAG 16 FEBRUARI 2019

Djupdyk i Continuous Integration På Vricon Systems AB


Nu har du möjlighet att jobba med Continuous Integration på Vricon - företaget som bygger världen i 3D. Har du dessutom en bakgrund inom programmering kan detta vara en fantastisk möjlighet!

Om företaget
Vricon arbetar med en världsunik teknologi för produktion av avancerad geospatial 3D-data med hög precision och fotorealism. Med hjälp av högupplösta satellitbilder bygger de världen i 3D. Dessa 3D bilder används sedan av kunder världen över för att skapa riktig samhällsnytta, exempelvis i förberedande katastrofarbete. Företaget är i en expansiv fas och har vuxit organiskt de senaste åren.

Vricon har dels ett produktionscenter i USA men all R&D sitter i Linköping. Här hittar du ca 40 medarbetare som besitter en världsledande kompetens för produkter i absoluta framkant. Tillsammans arbetar de i ett klimat som speglas av öppenhet, prestigelöshet och nära till beslut. Ledordet är kompetens och de är duktiga på att bygga kompetens och lära sig av varandra, inte bara i arbetet utan även på bordtennis!

Så här beskriver Christoph Heilmair, Mjukvaruutvecklare, hur det är att arbeta på Vricon:
”Att arbeta på Vricon är utmanande men samtidigt oerhört givande eftersom man är omgiven av duktiga kollegor! Då vi fortfarande är ett relativt litet team får man göra och lära sig en del av varje, vilket jag tycker är kul. Det finns möjlighet att tycka till om saker och ting oavsett roll i företaget. Är man t.ex. missnöjd med sina arbetsuppgifter är det inga konstigheter att få göra något annat. Dessutom tycker jag att vi har bra anställningsvillkor”


Dina arbetsuppgifter
Du kommer in som ansvarig för Continuous Integration, byggprocess och paketering av produkter, där du får ta ett helhetsgrepp. Vi ser gärna att du bidrar med nya perspektiv inom området. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt integrationsflöde och ser det som en nyckel i vår fortsatta tillväxt. Arbetet sker tillsammans med mjukvaruutvecklare och testare, och i nära samarbete med IT.

I tjänsten finns det möjlighet till vidare kompetensutveckling genom t.ex. utbildningar.


Din profil
För att passa i rollen har du jobbat med frågor man ställs inför som utvecklare inom Continous Integration och har ett driv och engagemang att utveckla Vricons arbetssätt idag. Vidare har du kunskap inom systemutveckling och kan bidra i implementationen och visualiseringen av processer.

Som person trivs du i en kreativ miljö med utrymme för nytänkande och idéer samtidigt som du har ett sinne för ordning och reda och alltid löper linan ut. Du ser dig själv som:
- Engagerad
- Positiv
- Samordnande

I rollen kommer du ha ett visst administrativt ansvar men vi ser att du har en bakgrund inom programmering då det i denna roll ställs höga krav på en bred förståelse för mjukvaran.

Du har kunskap inom följande tekniker:
- Linux
- Windows
- CMake
- Jenkins
- GIT

Vi ser det extra meriterande om du har kunskaper inom:
- C
- C++
- Python
- Bitbucket
- IncrediBuild


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Vricon med Skill. Har du frågor eller är nyfiken på att veta mer hör av dig till ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alternativt pontus.lundquist@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så passa på att söka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Upplagd: 2019-02-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3460
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser