ONSDAG 16 JANUARI 2019

Driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra


Är du en driven och noggrann person som vill få erfarenhet inom ekonomi i en internationell koncern? Husqvarna AB har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på Husqvarna kommer du att ingå i ekonomiavdelningen som jobbar med kund- och leverantörsreskontra och består av 25 personer. Som introduktion får du upplärning i systemen och arbetsuppgifterna. Du har flera personer nära till hands som kan stötta och svara på frågor.

Rollen som ekonomiassistent innebär enklare arbetsuppgifter inom fakturahantering och leverantörsreskontra. Din huvuduppgift är verifiering och registrering av fakturor. Du kommer även att arbeta med påminnelsehantering, fakturamatchning och kontering. Avdelningen hanterar stora mängder fakturor varje dag och det är otroligt viktigt med struktur och att leverera korrekt kvalitet. Rollen innebär många kontakter med leverantörer både internt och externt.

Avdelningen är just nu inne i en spännande digitaliseringsfas vilket kan innebära att arbetsuppgifter och system ändras efter hand. Det finns stora utvecklingsmöjligheter internt.


Om företaget
Husqvarna är världsledande tillverkare av innovativa utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, gräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Husqvarna erbjuder produkter för både konsumenter och professionella användare. Koncernens produkter säljs via fack- och detaljhandlare i mer än 100 länder.

Din profil
Skallkrav:
- YH-utbildning inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra
- Svenska och engelska flytande i tal & skrift

Meriterande:
- Kunskaper i affärssystemen SAP, Readsoft & Coupa
- Vana av att arbeta i komplexa IT-miljöer

Vi söker dig som är en doer, en person som får saker gjorda. Du är strukturerad och noggrann och driver ditt arbete framåt. Rollen kräver att du har förmågan att fokusera och arbeta med enklare administrativa uppgifter. Som person är du positiv och sprider energi i gruppen. Arbetet kräver mycket kommunikation på både engelska och svenska vilket innebär att du behöver vara flytande i båda språken.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, visstidsanställning till 31 maj 2019
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplagd: 2019-01-10

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18701
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser