TISDAG 11 DECEMBER 2018

Driven junior projektör till Installationsbolaget


Vill du arbeta som junior sprinklerprojektör? Vill du vara en del av ett företag med fantastisk arbetsmiljö? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som junior sprinklerprojektör hos Installationsbolaget kommer arbetsuppgifterna vara varierande och arbetet individanpassat beroende hur pass mycket kundkontakt du vill ha. Arbetsuppgifterna inkluderar exempelvis beräkning, stöttning projektledare och montörer, projektering i CAD där du ritar och designar sprinkler, regelverk, samordningsmöten ute hos kund med mera. I arbetet som sprinklerprojektör kommer du troligtvis att ingå i flera mindre projekt samtidigt, vilket innebär att du ska kunna ha flera bollar i luften.

Du kommer att tillhöra sprinkleravdelningen där det i dagsläget arbetar 9 personer. Du kommer arbeta tätt med de andra på avdelningen där du kommer ges hjälp att komma in i de olika momenten och arbetsuppgifterna, du erbjuds en rolig och varierande roll där du har god möjlighet att utvecklas.


Om företaget
Installationsbolaget startades i Göteborg i aug 2000 och finns idag även i Stockholm. Vi utför alla typer av rör- och sprinklerinstallationer, stora som små. Tillsammans sysselsätter vi idag ca 100 anställda.
Vår policy är att alltid leverera produkter och tjänster med en kvalitet som överensstämmer med avtalade krav. Installationsbolagets kvalitetssystem är ett effektivt styrmedel som innebär att:
Alla vi som arbetar inom Installationsbolaget levererar produkter och tjänster i rätt tid och med en kvalitet som överensstämmer med avtalade krav.
• Vi planerar, bereder och kontrollerar vår verksamhet så att rätt slutkvalitet säkras.
• Vi ställer samma krav på anlitade projektörer, underentreprenörer, och leverantörer som vi ställer på oss själva.
• Vi satsar på ständig förbättring genom utveckling, utbildning och systematisk erfarenhetsåterföring.
• Vi installerar med ansvarskännande.
Vi ska vi även upprätthålla en hög standard på vår arbetsmiljö. En god arbetsmiljö är i företagets intressen eftersom det gör att vår viktigaste resurs, personalen, trivs och fungerar väl i sitt arbete. Arbetsmiljön ska inte bara vara säker, den ska också vara trevlig och utvecklande för de anställda, som också ska kunna påverka sin arbetsmiljö.


Din profil
Skallkrav:
- Relevant utbildning (tex. VVS-ingenjör, byggnadsteknik, energiingenjör/YH) eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- CAD
- Körkort
- God Svenska

Meriterande för tjänsten:
- Kommit i kontakt med branschen tidigare, exempelvis via utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet.
- Rewit

Som person är du driven och har ett stort intresse för branschen, du har lätt för sociala kontakter och är ödmjuk i ditt arbetssätt.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Ort: Göteborg
Arbetstider: 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Upplagd: 2018-12-06

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18373
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser