MÅNDAG 25 MARS 2019

Driven Kandidatansvarig till Clockwork Bemanning & Rekrytering

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vårt kontor i Stockholm växer och vi söker dig som vill vara med att stärka vårt varumärke. Som kandidatansvarig är ditt huvudsakliga uppdrag att på olika sätt söka kandidater, annonsera tjänster, intervjua potentiella konsulter och administrera våra uppdrag. Du kommer att representera Clockwork på arbetsmarknadsdagar, mässor och liknande samt arbeta aktivt mot högskolor samt universitet. För att trivas i rollen ska du tycka om att ha flera processer igång samtidigt och gilla människor. Du kommer att behöva hitta lösningar med hjälp av din kreativitet, serviceanda samt vara en fena på att koordinera och kommunicera både muntligt och skriftligt. På sikt har du möjligheten att växa vidare in i en konsultchefsroll där du tar det egna ansvaret för hela affären med kund- och konsultansvar.

Din profil
Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder samt kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa hållbara relationer. I din roll är du vår koordinator och den som skannar av kandidatmarknaden med ett uppmärksamt öga. Du har en skicklig administrativ förmåga och en drivkraft att uppnå uppsatta mål. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång.

Du har tidigare erfarenheter av administrativt arbete. Du är välplanerad, strukturerad och kan vara flexibel i ditt arbete. Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann.
Clockwork är ett företag med starka värderingar. För oss innebär detta att man är van att agera snabbt och inte skjuta saker på framtiden, att man har en stark drivkraft och trivs med att ha mycket att göra. Det är även viktigt att ställa upp för varandra, vara prestigelös och aldrig tumma på kvalitet och ordning och reda.

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2019-04-12. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Annica Frey Morin via tfn: 0733-51 27 35 alternativt via mail: annica.frey-morin@clwork.se.Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Timanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5484
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser