ONSDAG 16 JANUARI 2019

Ekonomiassistent till Äppelriket


Äppelriket söker nu en ekonomiassistent.

Om företaget
Äppelriket är ett odlarägt företag, med 90 medlemmar som säljer sin frukt under varumärket Äppelriket. Cirka 60 % av all svenskproducerad frukt säljs av Äppelriket. Ett normalår säljer Äppelriket cirka 12-14 miljoner kilo frukt odlad i Skåne, Blekinge och Södra Småland. Äppelriket satsar på framtiden och har en målsättning att volymen skall vara minst 17 miljoner kilo år 2020. Framtiden ser med andra ord ganska ljus ut.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent består av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och till viss del löneberäkning.

Andra allmänna administrativa uppgifter är också vanligt förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har utbildning inom ekonomi eller några års erfarenhet av liknande arbete. Du har god datorvana och är van användare av Office-paketet. Meriterande är om du har någon erfarenhet av Kontek eller något annat lönesystem. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en hög samarbetsförmåga. Du är också
självständig och van vid att ta ansvar i din roll som ekonomiassistent.

Information och kontakt
Tillträde snarast. Tjänsten börjar som en visstidsanställning som i nästa steg förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Äppelriket.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Vid funderingar, vänligen kontakta Sebastian Siversson på 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson på 0417- 77 99 84.

Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5033
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser