MÅNDAG 23 SEPTEMBER 2019

Erfaren Svetsare till Metallprodukter

Om företaget
Metallprodukter i Edsbyn AB grundades 1942 och ägs idag av Kenneth Engh, Anders Perjans och Hans Nohrlander. Vi är idag ca 35 medarbetare och omsätter ca 50 miljoner kronor. Som legotillverkare inom plåt och mekanik, produktutvecklar och tillverkar vi allt från displaybärare, kontorsmöbler och butiksinredningar till gymmaskiner och industriprodukter.

Viktigt för oss på Metallprodukter är att skapa trivsel och teamkänsla! Vid vår senaste satsning byggde vi ett nytt fräscht gym samt en helt ny matsal. Vi vill gå till jobbet, vi har kul och vi trivs! Vi har högt till tak och ser självklart att våra nya medarbetare delar våra värderingar.


Dina arbetsuppgifter
Är du noggrann och flexibel? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god arbetsmiljö, härlig gemenskap och vara delaktig i utveckling och tillverkning? Då kommer denna tjänst på Metallprodukter att passa dig perfekt! Arbetet innebär svetsning och kvalitetskontroll av förekommande produkter till våra partners med stor variation på arbetsuppgifter. Gällande arbetstider ska du vara beredd att jobba både dagtid och skift. Då vi från vissa kunder har certifieringskrav på våra svetsare ses detta som meriterande.

Du ska ha erfarenhet av:
* Mag svetsning i metod 135 och Tig 141 som huvudsaklig inriktning
* Goda kunskaper i ritningsläsning mot svetsande konstruktioner
* Mätteknik med inriktning svets
* Materialkännedom och materialval

Det är meriterande med:
* ISO kvalitetskrav för smältsvetsning
* Kunskap i Monitor
* Erfarenhet av andra svetsmetoder


Din profil
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och vi ser att du som söker har en positiv inställning, är noggrann i ditt arbete samt har ett högt kvalitetstänk. Du är en svetsare med några års erfarenhet från yrket samt är flexibel och trivs med att arbeta enskilt såväl som i grupp.

Metallprodukter samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB och hänvisar därför alla frågor om denna rekrytering till
Patric Andersson, telefon: 073-351 27 43 alt mail: patric.andersson@clwork.seUpplagd: 2019-08-30

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Sverige

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6050
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Orgnr:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 400
Välkommen till Clockwork Bemanning & Rekrytering!

Träffsäker rekrytering och bemanning, det är Clockworks affärsidé. Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

Högt personligt engagemang på alla nivåer – både i relationen med våra kunder och i relationen med våra medarbetare och konsulter, det är vad som kännetecknar Clockwork.

Clockwork såg dagens ljus 2012, då fem medarbetare från Proffice såg möjligheten att skapa en unik lokal närvaro till sina kunder. Drivkraften var då, likväl som nu, att använda kraften och engagemanget för att hjälpa företag att växa. Företag stärks i sin konkurrenskraft genom ökad flexibilitet och möjlighet att alltid ha rätt kompetens i rätt marknadssituation, och medarbetare stärks i sin yrkesroll genom att
få nya möjligheter i nya miljöer och sammanhang.

På bara tre år har vi vuxit till att ha verksamhet på orterna Gävle, Falun, Umeå, Piteå, Hudiksvall, Tierp, Avesta, Mora, Ludvika och Stockholm. Clockwork består av ett 50-tal erfarna och kompetenta medarbetare. Dig som söker ny sysselsättning kan vi erbjuda en rad lediga jobb – allt från montörer till Business Controllers. Till dig som söker personal kan vi erbjuda en unik kandidatbank med över 45 000 kontakter. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas – både som individ och som företag.

Vårt mål är att Clockwork ska vara det självklara valet när företag behöver personal. Vår styrka är att vi är lokala, snabbfotade och flexibla. Vi erbjuder alltid affärsmässig trygghet men med det mindre bolagets närhet och personlighet. Genom att vara på plats i våra kunder och kandidaters vardag vinner vi förtroende, och det är det som gör att Clockwork sticker ut. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Petter Lundgren
0733512707
Viktoria Lindquist
0733512764
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser