MÅNDAG 25 MARS 2019

Erfarenhet av BI-utveckling? Se hit!

Dina arbetsuppgifter
Dina uppgifter är att arbeta fram systemlösningar på plats hos kund men även från kontoret i Linköping. I rollen som BI-konsult kommer du också ge stöttning och råd till dina kunder. På plats hos kunden är det viktigt att lägga tid på att förstå just deras verksamhet så du kan hjälpa dem framåt och på så sätt effektivisera deras arbete. Du kommer utgå från Linköping men det kan förekomma en del resor under veckorna.

Om företaget
Vår kund är ett konsultbolag som finns representerade inte bara här i Sverige utan även i Norge, Danmark, Finland, Estland och Tyskland! De erbjuder sina kunden leveranser från tre olika affärsområden. Som nyanställd får du dessutom möjlighet att ta del av deras uppstartsprogram, utbildningar och möjlighet att följa med erfarna kollegor ut till kund.

Din profil
Skallkrav:
Högskoleingenjör/Civilingenjör
Kunskap i SQL
Programmering
Databaskunskap
Resbar
Minst 3 års erfarenhet av liknande jobb
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Microsoft
Oracle

Som person är du social, utåtriktad och bekväm i att spendera mycket av din tid hos kunder. Det är viktigt att skapa långsiktiga relationer till både kunder och kollegor. Du bör även ha ett intresse för programmering och en vilja att fortsätta utvecklas.


Om oss
På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!


Villkor
Placering: Linköping
Start: Omgående eller enligt ök.

Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Eller tipsa någon du känner om att söka!


Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18865
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser