ONSDAG 16 JANUARI 2019

Extrajobb för dig som CAD-Student!


Är du studerande och vill ha ett extrajobb sidan om dina studier? Vill du få chansen att få foten in på ett stort företag? Här har du möjlighet att få jobba på ett stort företag som ligger i framkant i sin bransch.

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som CAD-arbetare kommer du arbeta med att konvertera 3D-modeller till förenklade modeller. Du kommer hämta objekt från Solid Edge för att sedan importera och exportera i Inventor. Här kommer du bli upplärd av en CAD-specialist som även kommer finnas där för att svara på frågor. Du kommer även arbeta med eventuella justeringar och ändringar i de olika projekten.

Du kommer arbeta på huvudkontoret i Helsingborg ca 8h/veckan.

Tjänsten innefattar bland annat:

• Konvertering av 3D-modeller
• Justering och ändring
• Solid Edge och InventorOm företaget
Vår kund är ett av världens ledande företag som levererar produkter och tjänster inom miljötekniska sektorn med inriktning på industriella luftfiltrering och återvinning. Deras produkter och system bidrar till minskad effekt på miljön från industriella produktioner, skapa säkra och rena arbetsmiljöer och effektivisera produktionen.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.


Din profil
Vi ser att du som CAD-arbetare är lättlärd och har lätt för att ta till sig ny kunskap. Du ska ha ett intresse av teknik och konstruktion. Här krävs det att man är prestigelös och ödmjuk i sitt arbete.

Vidare ser vi att du drivs av struktur, är ordningsam och gillar att ta egna initiativ.


Krav:

• Kunskap och erfarenhet av CAD
• Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:

• Längre erfarenhet av CAD, Solid Edge och Inventor


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Omgående
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: Deltid ca 8h/veckan

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!


Upplagd: 2019-01-10

Anställning

Anställningstyp Timanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18698
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser