TORSDAG 18 JULI 2019

Extrapersonal till ÖoBs Centrallager i Skänninge


Vill du ha ett roligt extrajobb vid sidan av studierna? Gillar du att arbeta efter tydliga mål? Tycker du om att arbeta i högt tempo som gör att dagarna går fort?
Vi söker personal som vill arbeta extra på ett av Svergies största lager.

Om företaget
Sedan 1948 bedriver Runsvengruppen handelsverksamhet under signumet "en god affär". Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB, medan marknadsarbete och försäljning huvudsakligen sköts via ÖoB. ÖoB är idag ett utav Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige. Servicekontor samt centrallager finns i Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.

På lagret i Skänninge arbetar cirka 150 medarbetare fördelat på två skift. Personalen är i blandade åldrar och har varierande erfarenhet. Här får du ett gott mottagande och blir snabbt en i gänget.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kommer vara att plocka ordrar till ÖoBs butiker runt om i landet. Du får automatiskt upp den högst prioriterade ordern i din dator och sedan följer du systemet för att bygga upp din pall på bästa sätt. Du ska uppfylla och prestera enligt de mål som sätts för dagen. I arbetsuppgifterna ingår även truckkörning.

Arbetstiderna är 2-skift samt dagtid. Vid behov finns även möjlighet att arbeta övertid på helgerna. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta flera av dessa skift.


Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, som exempelvis studier eller annat jobb. Utöver det behöver du även:
- Vara 18 år fyllda
- Ha truckkort
- Ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
- Vara kvalitetsmedveten samtidigt som du kan arbeta i ett högt tempo
- Ha körkort och tillgång till bil
- Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra skjutstativtruck

Runsven har tydliga mål på hur mycket du ska hinna plocka, vilket ställer krav på att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du tar ansvar för att leverera enligt de dagliga målen och du gillar att utmana dig själv. Det är även viktigt att du tycker om att samarbeta med andra och att du bidrar till god stämning bland kollegorna. Arbetet kan ibland upplevas som fysiskt krävande, det är därför viktigt att du är i god fysisk form och tar ansvar för din hälsa.


Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Alaa Al-Sahli Alaa.Al-Sahli@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-07-11

Anställning

Anställningstyp Timanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4438
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser