MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Fälttekniker sökes till internationellt bolag


Har du intresse av att arbeta som tekniker i en kundnära miljö? Har du kunskap och intresse inom el-tele, IT eller finmekanik? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som fälttekniker på detta företag kommer du att arbeta självständigt i ett stort geografiskt område med att utföra nyinstallationer, service och underhåll på främst larmbågar ute hos kunder i handelsbranschen. Man kommer att bli tilldelad arbetsorders av en koordinator och därefter ska man planera och utföra sina jobb under eget ansvar. Konkreta arbetsuppgifter är:

* Nyinstallation – Man åker ut inför en butiksöppning hos sina avtalskunder och installerar, driftsätter och testar av installationen. Detta innefattar både praktiskt och teknisk installation.
* Felsökning av befintlig anläggning – Man åker ut till kund och utefter en felbeskrivning som man fått av sin koordinator så felsöker man för att sedan åtgärda och provköra installationen på nytt.
* Service/Underhåll – Man kommer även få åka ut och utföra underhåll och service, varje installation skall med jämna mellanrum testas och servas även om fel ej uppstått, detta för att arbeta proaktivt med att åtgärda framtida fel.
* 2:nd line support mot kunder, kollegor och distributörer

Kunder som man jobbar mot är främst avtalskunder, till exempel; HM, Peak Performance, Kjell & Company och andra större men även mindre företag. Här är det viktigt att man vid varje installation/service har ett gott ambassadörs skap och förvaltar och bygger relationer med kunder.


Om företaget
Företaget som är grundat i Sverige är idag globalt verksamt inom EAS-branschen i 78 länder. Företaget tillverkar säkerhetslösningar för butiker inom alla sektorer och ligger i framkant inom alla tre EAS-tekniker (AM, RF & EM). Dem utvecklar, designar och har egen tillverkning av larmbågar i egen fabrik. Företaget säljer kameror för övervakning och kundanalyser och deras egna R&D avdelning utvecklar dessutom egna produkter för effektivisering av butiker, som till exempel StoreAssist. Företaget värnar otroligt mycket om sina anställda. På företaget kommer du få utbildning, utveckling, arbeta med frihet under ansvar och ha en otroligt rolig och varierande vardag!

Din profil
Rollen som fälttekniker passar dig som har ett intresse av att arbeta inom service/hantverksbranschen samt att du har en hög social kompetens och tycker om att värna om och förvalta sina kunder. Rent kompetensmässigt ser vi att du har någon form av bakgrund från el-tele-, IT- eller finmekanikbranschen, som lägst gymnasial utbildning. Vi lägger mycket fokus på ditt driv och ditt intresse snarare än tidigare erfarenheter.

Skallkrav:
- Behärska svenska och engelska i tal & skrift
- Ha en bakgrund inom hantverk från gymnasium som lägst
- Social kompetens
- Körkort B

Meriterande:
-Arbetslivserfarenhet som IT-tekniker
-El-behörighet
-Heta arbeten


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flextider mellan 06:00-09:00 på morgnar och mellan 15:00-18:00 på eftermiddagar
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19003
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser