MÅNDAG 25 MARS 2019

Finsktalande kundsupport sökes!


Söker du efter ett arbete inom service och brinner för relationsbyggandet? Trivs du i miljön där du dagligen har frihet under eget ansvar? Tveka inte att söka denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som kundsupport kommer du arbeta med customer support dagligen mot Finland. Ditt fokus ligger inte på att ringa kalla samtal till kunden utan du får regelbunda samtal inkommande ifrån kunden och dess behov. Det är ett jobb för dig som är serviceminded samt att du trivs med självständigt arbeta samtidigt som du ingår i ett team. Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
- Kontakt med kunder och återfölsäljare över telefon och mail
- Reklamationer
- Leveransbevakning
- Registrera ordrar
- Uppdatera prisinformation
- Offerera

Din inledande tid kommer vara tillsammans med en mentor tills det att du känner dig varm i skorna, och din mentor ser till att du får den bästa inkörsporten för att lyckas som kundsupport hos vår kund.

Om företaget
Vår kund arbetar med indirekt försäljning av villagarageportar under varumärket Crawford. De levererar ett stort urval av produkter med hög kvalité och även lösningar av olika slag. Företaget besitter ett tekniskt kunnande och har mycket fokus på service. Bolaget har försäljning inom hela Norden.

På kontoret finns i Torslanda, och där finns ett glatt och stöttande team med kollegor.

Din profil
Eftersom du kommer jobba med kundsupport kommer du ha tät kundkontakt och det krävs att du är kommunikativ, serviceminded samt har ett professionellt kundbemötande.

Skallkrav:
- Finska i tal och skrift
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
-Tidigare arbetat med något inom teknik
-Teknisk-/marknad-/ekonomisk utbildning
-Erfarenhet av Officepaketet
-Erfarenhet av försäljning
-Körkort


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller vid överrenskommelse
Arbetstider: Heltid 8-16:30
Plats:Torslanda
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Upplagd: 2019-03-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18817
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser