MÅNDAG 25 MARS 2019

FPGA konstruktörer till Saab


Har du erfarenhet av FPGA utveckling och realtidssystem och är på jakt efter en ny utmaning? Då kan det vara dig vi söker när vi nu söker FPGA konstruktörer till Saab i Järfälla!

Om företaget
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. 

SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som FPGA konstruktör arbetar du med:
- FPGA konstruktion, design i VHDL
- Kravhantering i Doors
- Inom området videografik
- Verktygen Vivado och ModelSim

Din profil
Vi söker dig som har:
- God erfarenhet av FPGA utveckling
- Erfarenhet av realtidssystem
- Goda kunskaper i både svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av video & graphics samt om du har en civil- eller högeskoleingejörsexamen inom relevant område.

Som person tror vi att du har ett starkt driv att undersöka förutsättningar och själv kunna lösa dina uppgifter.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd via Skill. Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Jonsson, kajsa.jonsson@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-03-11

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4090
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser