MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Göteborgs bästa jobb som lösningsarkitekt


Brinner du för utveckling av teknologin och vill ta dina kunskaper till en ny nivå? Är du redo att ge dig in i framtidens syn på utvecklandet av affärssystem? Då är det denna resan du skall hoppa på redan idag!

Åt kund söker vi nu en Lösningsarkitekt med ett brinnande intresse av att lära sig och vara med i skapandet av framtidens teknologi!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer dagligen arbeta med projekt inom SAP med fokus på kundanpassningar och interna förbättringar. Som Lösningsarkitekt hos vår kund kommer du redan från början sättas in i projekten och med tiden få ett helhetsansvar i satsningen att förbättra SAP och integrera med affärssystemen.

Om företaget
Vår kund arbetar med tjänster inom affärssystemet SAP och förändringsledning båda internt och mot kund. Det vill driva en hållbar förändring inom den digitala utvecklingen och tillämpar sina lösningar för både stora och små företag. Kontoret ligger centralt i Göteborg med fräscha lokaler, och där finner du ett gäng mycket härliga kollegor. Under din introduktion erbjuds du utbildningar inom den teknik som används för att du ska få den bästa möjliga starten i din karriär med arbetet av ny teknologi mot framtidens affärssystem.


Din profil
Skallkrav:
- Utbildning inom systemutveckling eller annan relevant utbildning, helst 5 årig
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet inom Machinelearning
- Kunskaper inom AI-teknologi och API:er

Du är en driven person, som är nyfiken på att hitta nya lösningar och möjligheter inom utvecklingen. Du innehar ett ledarskapsdriv, och trivs lite i hemlighet att få strålkastarna just på dig. Du tycker om att jobba med andra människor, och din koordinatorådra pulserar lite extra starkt jämförelsevis med andras. Du är GLAD, FLEXIBEL och VÅGAR UTMANA.
En riktig stjärna helt enkelt!


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Jan 2019
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08-17 med tillgång till flex

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag eller tipsa en vän!


Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18259
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser