MÅNDAG 25 MARS 2019

Ingenjör med erfarenhet av CAD sökes till GKN


GKN Aerospace i Trollhättan söker nu en driven ingenjör med erfarenhet av CAD till avdelningen för automation och digital tillverkning. Tjänsten önskas tillsättas i april och efter uppdragets slut finns goda möjligheter till en fortsatt anställning på GKN.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan arbeta självständigt med att samla in modeller på maskiner och utrustningar för att lagra dessa centralt. En del modeller finns utspritt, andra behöver CADás upp och vissa scannas in. Du kommer arbeta i Microsoft Office och Siemens NX. I en förlängning kan uppdraget övergå i simulering och visualiseringsarbete. Var vid erfarenhet inom dessa områden är meriterande. Programvaror som då kommer användas är exempelvis Plant Simulation och Process Simulate.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en ingenjörsexamen bakom dig. Du har också flerårig vana av CAD. Som person är du engagerad och noggrann och duktig på att kommunicera. Vi ser att du är drivande och hungrig på att förbättra, förenkla samt städa upp i system. Utöver detta ser vi att du har ett genuint intresse och stor kunskap om ”datorer” och dess mjukvaror.

Ansökningsförfarande
För den här tjänsten samarbetar GKN med Skill. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-29. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Uppdraget sträcker sig till 2019-12-31, därefter finns goda möjligheter till en anställning på GKN. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4173
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser