TORSDAG 25 APRIL 2019

Inköpare till NAF i Linköping


Som inköpare motiveras du av att leverera service till olika funktioner och kan snabbt ställa om från strategiskt- till operativt arbete. Du skapar på så vis förutsättningar för en stabil materialförsörjning till vår produktion, på kort och lång sikt, och gör att vi kan möta våra kunders specifika behov. Passar det in på dig och vad du söker? Flowserve söker nu dig som tydligt vill se och följa effekterna av din arbetsinsats.

Om företaget
Flowserve är en global koncern inom ventil- och pumpindustrin med 18 000 anställda i 55 länder och en omsättning på 5 miljarder USD. I Linköping (NAF AB) tillverkar, utvecklar och marknadsför vi ventiler för processindustrin. Företaget i Linköping omsätter ca 160 MSEK, har ca 60 anställda och finns centralt i Linköping. Flowserve i Linköping arbetar globalt och har en exportandel på ca 75%. Läs mer om oss på www.naf.se och www.flowserve.com.

Dina arbetsuppgifter
Som inköpare på NAF jobbar du i nära samarbete med övriga avdelningar lokalt, men även i det globala nätverket inom Flowserve, för att säkerställa materialförsörjning till vår produktion. Du ansvarar för att upphandla, anskaffa och säkra material från våra leverantörer, såväl befintliga som nya. Du ansvarar för att hantera, vidareutveckla och utvärdera vår leverantörsbas. Förhandlar och upprättar nya avtal samt genomför löpande leverantörsuppföljningar för att nå företagets mål för kvalitet, kostnad och ledtider. I det dagliga arbetet stöttas du av 3 kompetenta inköpskollegor med god insikt i organisationen, verksamheten och leverantörerna.

Din profil
Vi söker dig som har kunskaper inom inköp, vad som påverkar funktionen och vilka förutsättningar som ska till för att sammantaget skapa en stabil materialförsörjning. Vi tror att du arbetar som inköpare idag i en roll som kombinerar strategiskt och operativt arbete och vi ser gärna att du har en utbildning som grund med inriktning inköp, logistik eller teknik.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Dina kollegor och leverantörer kommer uppskatta dig då du är en lagspelare som tillför positiv energi, motiverar och är tydlig i din kommunikation.

Våra leverantörer är till stor del internationella och daglig kontakt samt leverantörsbesök ingår i ditt uppdrag. Det är därför viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska väl i tal och skrift.

Flowserve är ett internationellt bolag med verksamheter på flertalet kontinenter. Är du intresserad av att utvecklas och ta dig an nya utmaningar på global nivå finns det goda möjligheter. Föredrar du att stanna i Sverige kan du på sikt specialisera dig inom ett område som du antingen har, eller funnit ett intresse för.

NAF följer Teknikavtalet. Utöver en trygg anställning får du ett generöst friskvårdsbidrag men framförallt, ett spännande, varierande och utmanande arbete.

Sökord: Inköp, strategisk inköpare, taktisk inköpare, taktiskt inköp, strategiskt inköp, sourcing buyer, bearbetning, teknik, Ingenjör, Mekanik, Kvalitét, leverantörsutveckling, förhandling, kostnadsreduktion, cost reduction, materialförsörjning


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Flowserve med Skill. Har du frågor gällande tjänsten tveka då inte att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Rasmus Johansson, på Rasmus.johansson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-04-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4250
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser