TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Inköpare

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Är du en driftig och erfaren inköpare? Som operativ inköpare ansvarar du för att säkerhetsställa effektiva leveranser av material och tjänster till produktionen. Arbetet innebär dagliga kontakter med leverantörer och ett nära samarbete med kollegor inom planeringen och produktionen. Som inköpare ser vi att du behärskar samtliga steg i inköpsprocessen. Registrering av inköp, leveransbevakning, materialplanering och avvikelsehantering är viktiga delar i din roll.


Din profil
Tjänsten som inköpare innebär att du har en stor och varierande kontaktyta med många människor, både externt/ internt och även internationellt. Därför ser vi att du som person är utåtriktad, kommunikativ (svenska och engelska) och trivs i en social miljö. Vidare är du en strukturerad och noggrann person med god samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att ta egna beslut, samt har förmågan att se saker ur olika perspektiv. För att passa in i rollen är du även affärsmässig, driven och har lätt för att se möjligheter.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning helst inom ekonomi, logistik eller inköp, eller har tidigare arbetslivserfarenhet som vi ser som likvärdig. Har du även tidigare erfarenhet av administration eller vana av att jobba i stora affärssystem ser vi det som meriterande.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Uppdraget kan komma att starta omgående. Vi arbetar därför löpande med processen, så sök tjänsten redan idag! För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Anna Eriksson Viberg på 073-3512765 eller kandidatansvarig Emelie Olivesten på 073-3512726. Ansöker gör du via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.


Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västmanlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5342
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser