TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Installationstekniker mot fiber till härligt företag!


Vill du ta nästa steg i din karriär eller kanske i början av din karriär? Då kan det här vara jobbet för dig. Framtiden söker just nu för vår kunds räkning en installationstekniker. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som installationstekniker har man främst ansvar för installationsarbete vid en kundleverans. Du kommer ingå i ett team, men även arbeta självständigt med eget ansvar.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Förläggning av kanalisation
• Dragning av koppar eller fiberkabel
• Fibersvetsning
• Montage och drift av aktiv utrustning
• Inmätning och underhåll av fiber
Du kommer att få en ordentlig introduktion där du kommer få gå bredvid erfarna kollegor.


Om företaget
Våran kund är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i hela Sverige. De hjälper kunder inom affärsområden kommunikationstjänster, servertjänster och verksamhets-IT. Deras kunder är små och medelstora företag inom alla branscher som värdesätter snabb och kvalificerad support.


Din profil
Skallkrav:
- B-körkort
- Svenska i tal och skrift
- Datorvana

Meriterande:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom el/teleteknik
- Kunskap om aktiv utrustning såsom switchar och trådlösa accesspunkter .

Personliga egenskaper:
Du är en person som är praktiskt lagd och tekniskt lagd samt god social kompetens som sprider mycket energi. Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du vara analytisk, engagerad och logisk i ditt sett att arbeta.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Villkor:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Växjö
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!


Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kronobergs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19014
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser