TISDAG 11 DECEMBER 2018

Installationselektriker sökes!


Vill du ha ett självständigt, varierande och ansvarstagande arbete? Är du redo för nya utmaningar och hungrig efter att bredda dina kunskaper? Sök då tjänsten som installationselektriker redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med avbrottsfria kraftanläggningar och utföra allt inom kompletta byten av strömförsörjningsanläggningar till lättare säkringsbyten. Som installationselektriker på detta företaget kommer du att erbjudas internutbildningar, verktyg samt bil. Tillsammans med 3 andra kollegor är du med och driver arbetet framåt både i team och självständigt enligt filosofin ”frihet under ansvar”.

Till en början kommer du att få en grundlig introduktion på minst 6 månader där du går bredvid en erfaren kollega.

Om företaget
Vår kund grundades 2012 av två installationselektriker som tillsammans har över 30 års erfarenhet från branschen. De arbetar mot avbrottsfri strömförsörjning mot telekom-sektorn där de framförallt installerar och underhåller 48VDC kraft- och batterianläggningar åt de större operatörerna. Huvudkontoret ligger i Göteborg men dem är verksamma runt om i Norden för att erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen.

Din profil
För att trivas i tjänsten ser vi gärna att du är glad, nyfiken och utåtriktad.

Skallkrav:
- Alla lärlingstimmar gjorda
- Körkort B

Det är meriterande men inte ett krav om du tidigare har jobbat inom telekombranschen.Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg med omnejd
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07:30-16

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka din ansökan redan idag eller tipsa om en vän!


Upplagd: 2018-12-06

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18170
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser